wiesz z reguły opuchniete nogi sa po 30 tyg. i bardziej w letnie upaly,ale jeśli masz już wczesniej to powinnaś cos z tym juz robić,możesz też lekarki zapytać o jakaś maść chlodzącąDzięki piwonia za radę, spróbuję może cos pomoże ale jestem przerażona, boje się że na koniec jak balon będe...
reklama
mam podobnie tylko,że na szczeście zbyt duzo tych kopniakow nie ma,leniwe to moje dziecie jakieśu mnie tez malutka nisko i często mam nacisk do tego kopie mnie dość intymnie co mi się mniej podoba bo jakoś tak jakby w pipce czuje i się boję żeby to na szyjkę źle nie działało![]()
A wieczorkiem niech mąż robi ci masaż stóp,właśnie tym kremem chłodzącym![]()
raczej masaz nog, bo stop kobietom w ciazy nie zaleca sie masowac, i dlloni tez - tzn tego miejsca pomedzy kcikiem a pacem wskazujacym ni wolno - bo mozna wywolac skurcze macicy (cos tam z refleksologia.....) tak gdzies ostatnio slyszalam, ale nie chce siac paniki ;-) pewnie jak delikatne masowanie bez uciskania, to powinno byc OK...
wiesz z reguły opuchniete nogi sa po 30 tyg. i bardziej w letnie upaly,ale jeśli masz już wczesniej to powinnaś cos z tym juz robić,możesz też lekarki zapytać o jakaś maść chlodzącą
Piwonia mówiłam mu o tym wczoraj, ale on jakby to delikatnie mówiąc olał
no tak wywnioskowalam,bo ja ja tk miałam w poprzedniej tylko dużo póxniej to lekarka od razu mówiła co mam zrobic,żeby załagodzić,miałam tak w pierwszej ciążyPiwonia mówiłam mu o tym wczoraj, ale on jakby to delikatnie mówiąc olał
ale nie ma tez co panikowac,spokojnie to może byc tylko chwilowe a potem przejdzie
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
a dziekuje malinka juz zjadlam
MALINKA2109
Fanka BB :)
a co miałas dobrego ??a dziekuje malinka juz zjadlam![]()
Bo ja na nic nie mam dziś ochoty....
enka-76
Kasia
Malinka, pająk okropny brrrrrr
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzis ziemniaczki pieczone,kalafior na parze z buleczka tarta i szaszlyki

reklama
enka-76
Kasia
Ja ostatnio apetyt straciłam. Prawie nic nie jem.
Podziel się: