reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Jak to dzieci jakby się przyznały to wzięłabyś im komórkę, a one chciały pograć...
A później po prostu zapomniały...
one są cwane,miały dwie i kazda na jednej grała,tylko u meża jest kilka ,a u mnie wiecej
a nawet jak usłyszaly smsa to go szybko wyłączyły i mi nie powiedziały,a z reguły zabieram i sprawdzam jak przyjdzie i daje im z powrotem,no trudno
przepraszam Mika nie zrobiłam tego specjalnie

Efe co do spodni do bardzo fajne, ale cena wydaje mi sie troche drogo, ja na miejscu kuzynki dalabym za darmo:-D:-DAle moglaby tak na 40 opuscic. W koncu sa uzywane.
Piwonia jak coreczko, zdrowieja w koncu??
Deli wyspalas sie??
Malinka zaraz zajrze na tajny:-D
Gosi ciesze sie ze sie podoba, mnie tez strasznie no i cena:-D

one są cwane,miały dwie i kazda na jednej grała,tylko u meża jest kilka ,a u mnie wiecej
a nawet jak usłyszaly smsa to go szybko wyłączyły i mi nie powiedziały,a z reguły zabieram i sprawdzam jak przyjdzie i daje im z powrotem,no trudno
przepraszam Mika nie zrobiłam tego specjalnie
jasne, rozumiem... martwiłam sie tylko że coś sie stało że nie odpisałaś... miałam czarne mysli:wściekła/y:

Efe co do spodni do bardzo fajne, ale cena wydaje mi sie troche drogo, ja na miejscu kuzynki dalabym za darmo:-D:-DAle moglaby tak na 40 opuscic. W koncu sa uzywane.
Piwonia jak coreczko, zdrowieja w koncu??
Deli wyspalas sie??
Malinka zaraz zajrze na tajny:-D
Gosi ciesze sie ze sie podoba, mnie tez strasznie no i cena:-D
mała jak na złość dostała kataru:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a starsza jest lepsza wczoraj zakaszlała tylko 2 razy,ale dość brzydko,ale mam od koleżanki syrop z sosny i mlecza i im podaje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry