Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja niedawno zakonczylam karmienie i juz chyba wiem o tym wszystkodziewczyny na tv 2 jest o karmieniu piersią

ja tak samo mam, chciałabym już teraz sobie coś ładnego kupić... ale jeszcze ciut czasu nam zostało i jest spore ryzyko, bo nie wiemy jak bedziemy wyglądać... tez ubiore sie na ostatni dzwonek...ja sie nad spódnicą zastanawiam na komunie,a oglądalam takie fajne,choc cały czas mam dylemat i stwierdziłam,ze ja to sie ubiore na ostatni moment bo niewiem jak bede wyglądać i mam zero pomysłów przez ten brzuszek
no ja wczoraj siedziałam do 24.00 ale ogladałam tvBiedna Aneczka, a tak lubi spać 12h. Nie no do 23 ja bym nie wysiedziała.
ja co prawda mam bardzo dużą przerwe,ale myśle ze bez tego tez sobie poradzeja niedawno zakonczylam karmienie i juz chyba wiem o tym wszystko
Anetko milo ze znow z nami jestes
fajna ta sukienka,ale zupenie nie w moim stylu,ja mam mały biust i nie moge miec takich dekoltów raczejSklep internetowy bon prix - Sukienki - Sukienka
Nie wiem jak wskoczy, Piwonia, na gole plecy bolerko i na komunię jest ok.