Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja mam zawsze pod ręką Żywca(wodę, chyba ma najwięcej gazu u nas na rynku), na moj żoładek zawsze był jak balsam, szczególnie tuż przed @. Teraz też mi pomaga.
Kaska dzieki! nawet jakby było piwko w domu to był luka zrobiła!! a mąż codziennie wytrąbi wszystkie zapasy...
choc wiem ze nie wolno to pije gazowane nagminnnie:-)
a ja mam dzisiaj straszne mdłości,blee
byłam w sklepie na zakupach i spotkałam taka panią co ma juz dwóch synów i urodziła jej sie teraz córeczka,niektórym marzenia sie spełniają
mnie jakos do gazowanego nie ciagnie......aaaa i jakos juz nie trzese sie na widok red buli hehhehe widocznie organizm moj wiecej kofeiny potrzebowal wczesniej
Aga fajny masz brzusio juz
ja tez mam ochote na gazowane,ale tez nie mam w domku tylko sok ze śliwek i sok warzywny niestety
a mój wieczorkiem po pracy na jakaś męska impreze jedzie wiec bede do wieczorka sama