reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
mnie tez mdli od 3 dni, a z tym gazem to nie wiem.. moze byc pepsi albo zbyszek limonkowy:-):-)

Piwonia nie trac nadziei na spełnienie marzen;-)
moje od kilku lat sukcesywnie się spełniają...

Czesc dziewczyny:)
u mnie dzis mokro i zimno.. fuj!
o 13.30 mam wizyte u gina.
A propos Waszej rozmowy o ciuchach ciazowych to ja kupuje tylko w H&M bo sa tansze niz w sklepach z odzieza ciazowa i ladniejsze moim zdaniem. Mam jedna pare czarnych rurek (nosze do pracy do szpilek), legginsy i ladne tuniczki i bluzki. Teraz jest wyprzedaz jesienno zimowych i kupilam dwie sliczne za pol ceny. Dostalam od mamy w prezencie czarne eleganckie spodnie z takiego sliskiego materialu i sa na mnie za male... tzn wejde ale wygladaja jakby mialy zaraz peknac:) sprzedalabym je ale nie bardzo mam komu.

mnie tez mdli od 3 dni, a z tym gazem to nie wiem.. moze byc pepsi albo zbyszek limonkowy:-):-)

Piwonia nie trac nadziei na spełnienie marzen;-)
moje od kilku lat sukcesywnie się spełniają...
no mnie w sumie też od 3 dni,ale dzisiaj sie jakoś nasiliło bardzo
ja pesymistka straszna i jakoś mniej wierze na spełnienie marzenia

Aga ładnie wyglądasz:tak:
Ze mnie to nadal taki szczypior!!

AAAA ucięłam się w palca nożem-sierotka ze mnie a sama sobie tak noże mocno ostrze...bllle nie lubie jak mi krew leci.....:dry:

a ja mam od kilku dni straszna i nieprzemozona ochote na botwinke... :sad::sad::sad: hlip hlip
Mam nadzieje, ze w kwietniu juz sie pojawi w warzywniakach, bo mnie rozniesie do tego czasu.... :wściekła/y:

a gazowane jakos nie pije, no moze czasem lyczek piwka z sokiem skradne mezowi ... :sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry