Piwonia_2
Fanka BB :)
no dokładnie a wg tego ja mam w domku dwóch chłopców,hahaha dobre no to juz w to nie wierzegdyby to tak szło zaplanować...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no dokładnie a wg tego ja mam w domku dwóch chłopców,hahaha dobre no to juz w to nie wierzegdyby to tak szło zaplanować...![]()
a Ty kiedy masz usg?no dokładnie a wg tego ja mam w domku dwóch chłopców,hahaha dobre no to juz w to nie wierze
oj pewno nie prędko,byłabym juz po gdyby nie choroby dziecia Ty kiedy masz usg?

ja chciałam jutro ale akurat mój stary lekarz jutro wyjeżdża i nie przyjmuje...:-(oj pewno nie prędko,byłabym juz po gdyby nie choroby dzieci
O deli mamy te same mysliŁadnych masz chłopców, a Kasia urocze córeczki :-)

dokładnie,śliczne mamy te dzieci nieO deli mamy te same mysli![]()

o kurcze Kaska, może jednak sie skusisz...;-)Piwonia sliczne te twoje chlopaki;-):-)
A tak serio to ja juz w nic nie wierze, wrozba z obraczka w konia mnie zrobila poki nie wiedzialam ze chlopak to krecila sie obraczka wkolo i wychodzila dziewczynka, jak sie dowiedzialam ze chlopak to kreci sie na chlopaka. A teraz franca mnie wkreca bo pokazuje ze czwarta bedzie dziewczynka![]()
oj to szkoda:-(ja chciałam jutro ale akurat mój stary lekarz jutro wyjeżdża i nie przyjmuje...:-(