Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Oczywiście bazą moich informacji jest Fundacja Rodzić Po Ludzku Fundacja Rodzić po Ludzku - szkoły rodzenia, szpitale, poradnie laktacyjne
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dokładnie, w niektrych szpitalach owszem zdarza sież,ze za znieczulenie sie płaci,ale te kwoty są jak dla mnie kosmicznewiem że tak naprawdę niektóre opłaty są pobierane bezprawnie można to zawsze sprawdzić;p
EFE JAKI STOPIEŃ TEN MA
JEST W TYM WYKAZIE BO TEŻ KORZYSTAŁAM
Ceny w Wejherowskim szpitalu są w komentarzach. Doszłam do połowy i aż mnie głowa zabolała.Ale ceny skądś znasz;p
dokładnie,najlepeiej zaciągnąć informacje kogos kto w tym roku tam rodziłAle nie ma strachu mam znajomych którzy tam rodzili. Rodzinnie i wezmę ich na spytki. To będą najbardziej wiarygodne dla mnie informacje. Ostatecznie pojadę do Elbląga i tyle. Tam się za nic nie płaci. I jak narazie same pozytywne opinie.
No z Basią naszą jeszcze muszę o Elblągu pogadać.
No w tym roku to nie ale w zeszłym lub najpóźniej dwa lata temu.dokładnie,najlepeiej zaciągnąć informacje kogos kto w tym roku tam rodził