Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witajcie Dziewczynki
dla mnie to przesilenie jest okropne, najpierw padłam i spałam przeszło 3 godziny, a teraz zmęczyłam się jedzeniem spóźnionego obiadu, jakbym maraton przebiegła:-(
Ja Aneczko? Nienawidzę prasowania i większość rzeczy kupuję tak, aby tego uniknąć, a do pralki wrzucam pilki tenisowe, żeby jak najmniej było zagnieceń. Niestety, jak mus, to mus i pomęczę się.Dziś jedynie wrzciłam pranie do pralki, więcej nie dam rady:-(
wrócilismy z zakupów i cudem ale udało mi sie kupić płaszczyk wiosenny, mało tego, ciążowy i za normalna cenę 25f, -pół dniówki. Ale jestem teraz padnieta. Poczytam co tam robiłyście jak mnie nie bylo a potem sie ubiorę po świątecznemu i poproszę M o fotkę, potem wam wkleję na tajnym.
hej dziewczynki... ja tylko na chwile
moj sie smial ze mnie, ze w zakiet sie nie mieszcze!??
wiec zrobilam go wkoniA i pojechalismy do carefoura, i kupilam sobie plaszcz.
oplaca sie 44.95 to nie tak duzo i dlugo w nim pochodze
Przypomniałaś mi Miranda o płaszczyku, niestety zapinam sie tylko na jeden guziki wszystko wznosi się nad brzusio do tego tylko cienka bluzeczka pod sodem