reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mam nadzieje dziewczyny ze nie moze sie wycofac z tego co wiem to nie moze.
Matko taki laktator to kosztuje 350zl a nie 35 zabraklo mu zera!!!!!!!!!!!!!
Oby sie udalo, oby sie udalo:-D:-D:-DJak nie bedzie chcial dac to bede go skarzyc, przeciez do super sprzedawca!!!!!!!!!

Pamietam ze byla kiedys taka afera ze facet samochod sprzedawal na licytacji i zostal zlicytowany bardzo tanio, duzo ponizej ceny rynkowej i sprzedawca chcial sie wycofac tlumaczac ze to tylko tak na probe on chcial sprawdzic ile za auto moze wziac no i transakcja musiala byc sfinalizowana po cenie wylicotowanej. Takze Kasia na pewno sie nie wycofa.
Ja mam kamice nerkowa. W ciagu ostatnich 4 lat 3 kamienie mialam rozbijane. Robie regularnie badanie moczu i usg i odpukac nic sie narazie nie wytworzylo w mojej wstretnej nerce! Gdyby byl jakis kamien to nie wiem jak bym przezyla ten bol kolek bez zastrzykow przeciwbolowych... Nie mowiac o tym ze nie mozna rozbijac w ciazy kamieni ultradzwiekami..

Mam nadzieje dziewczyny ze nie moze sie wycofac z tego co wiem to nie moze.
Matko taki laktator to kosztuje 350zl a nie 35 zabraklo mu zera!!!!!!!!!!!!!
Oby sie udalo, oby sie udalo:-D:-D:-DJak nie bedzie chcial dac to bede go skarzyc, przeciez do super sprzedawca!!!!!!!!!
no fakt, mam nadzieje że sie uda wkoncu cena jak byk stoi 35 zł

Bardzo mnie pocieszyly ostatnio slowa babci ze bol przy silnej kolce nerkowej jest porownywalny do bolu przy porodzie. Jak tak to przezyje porod bo kilka kosmicznych kolek mam juz za soba:)

Jade na jakis obiadek do miasta. Wlasnie wlozylam oficerki i poczulam jak okropnie mam spuchniete stopy.. Az mnie bola! Conajmniej jakby buty byly na mnie 2 rozmiary za male... do zobaczenia pozniej, ciao;-)

reklama
Bardzo mnie pocieszyly ostatnio slowa babci ze bol przy silnej kolce nerkowej jest porownywalny do bolu przy porodzie. Jak tak to przezyje porod bo kilka kosmicznych kolek mam juz za soba:)
własnie w ostatniej ciąży miałam w 12tyg atak kolki nerkowej, zanim trafiłam do szpitala jechał 8h samochodem z najgorszym bólem:szok::szok::szok: fakt ból jak przy porodzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry