reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczyny, ja odebrałam tel... i rezygnuje z roszczeń. dziewczyna jest roztrzesiona, sprzedała takich laktatorów 18 i powiedziała, że poprostu nie ma takich pieniędzy (one sa warte 450zł) i ze JEST W CIĄŻY! Może kłamie, może nie... Ja rezygnuję, nie miałabym serca...

reklama
dokładnie,ale czy tak czy tak tego nie sprawdzimy
czy mówi prawde czy nie
ja na razie nie napisalam nic opórcz tego maila do niej,ale i tak dziwne to,no to miała dziwnego farta az 28 sztuk sprzedac i pewno wszystko wzięły sierpniówki

Dziewczyny, ja odebrałam tel... i rezygnuje z roszczeń. dziewczyna jest roztrzesiona, sprzedała takich laktatorów 18 i powiedziała, że poprostu nie ma takich pieniędzy (one sa warte 450zł) i ze JEST W CIĄŻY! Może kłamie, może nie... Ja rezygnuję, nie miałabym serca...
jakby do mnie zadzwoniła pewno byłoby to samo,bo ja jestem o miękkim sercu

Mju laska kłamie jak z nut. Nie sprzedała 28. Nie było tylu aukcji. Czy jest w ciąży nie wiem. Ale mam pewność, że kłamie co do liczby więc pewnie do reszty też.

PIWONIA juz edytowałam posta - sprzedała 18 - bo zapytałam ile sprzedała - nnormalnie nie była w stanie mówić... a miała ustawione automatyczne odnawianie aukcji...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry