reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
piwonia mi napisała że jak wyśle kase to i tak prześle spowrotem a tego już też nei cofne bo poprosiłam kolege żeby mi zapłacił w polsce żeby nie płacić prowizji za przewalutowanie a o tej godzinie to już się do niego nie dodzwonie więc najwyżej odda spowrotem no ale ja słabo wieże w tą wymówke to firma więc jak ona może nie mieć na to pieniędzy ona już to ma!

reklama
Wiecie co, tylko ja tak sie postawiłam w sytuacji tej dziewczyny - jakbym to ja się tak pomyliła...
Nie no, nie umiałbym tego laktatora używać. Nie wiem czy jest w ciąży czy nie... ale poprostu ja odpuszczam.
A laktatorów powiedziała, ze sprzedała 18 - ja się pomyliłam
ale mju w sumie uważam,ze nie wazne ile ich sprzedała,bo zawiniła tak czy siak,to mogła być nawet jedna osoba

ale ja podobnie jak ty miękka jestem i na razie czekam co bedzie dalej

do mnie nie zadzwoni niech oszczędza kase i za granice nie nabija... pozatym jak ona może mówić ze nie ma pieniędzy na te laktatory jak ona figuruje jako firma a jako taka już powinna je posiadać na stanie a dwa napewno ma stosowne ubezpiecznie, no kurka wodna ja też jestem w ciąży

reklama
gdyby to była osoba sprzedajaca kilka rzeczy, a to firma pewnie z duzymi zyskami wiec chyba nie odpuszczam - a gadka o ciąży wydaje mi sie wymyslona, no bo wiadomo ze takei produkty kupuja babki cięzarne wiec próbowała tak psychologicznie podejść - zeby znaleźć jakiś wspólny słaby punkt.

No roztrzęsiona mogła byc - bo to normalne, troche mniej zarobi tym razem i tyle...

ja tez niedawno pomyliłam sie w pracy - przez nawał roboty - i tez musze poniesc konsekwencje finansowe - nikogo nie błagałam...tylko honorowo zrobiłam jak trzeba...wiec przykro mi ale ja chce ten laktator za 35 zeta:tak:

nie nerwujcie sie tak dziewczyny - nie ma czym - dla to tam podjaranie raczej a nie nerwuwka...no prykro mi...a jak zwróci kase na konto to jeszcze raz wpłace...no ale zobaczymy co allegro postanowi:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry