reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczyny, może i jestem mięczak - nazywajcie mnie jak chcecie - ale ja od poczatku wiedziałam/domyślałam się, że to musi byc błąd i podchodziłam do tego jak sie uda to super a jak nie to nie. Ja bym miała poczucie, że "wzbogaciłam się" na cudzej krzywdzie i to ja bym sie czuła jak oszustka. Ja nie czuję się oszukana przez ta kobietę - błąd to nie oszustwo. Dla mnie to wykorzystanie błędu jest oszustwem - TO NIE JEST BROŃ BOŻE OCENA TYCH KTÓRE BĘDA DOCHODZIC SWEGO!! TYLKO TO JAK JA BYM SIE CZUŁA SAMA ZE SOBA - żeby ktos sie nie poczuł urażony bo nie wiem jak to sformułować....

reklama
Dziewczyny, może i jestem mięczak - nazywajcie mnie jak chcecie - ale ja od poczatku wiedziałam/domyślałam się, że to musi byc błąd i podchodziłam do tego jak sie uda to super a jak nie to nie. Ja bym miała poczucie, że "wzbogaciłam się" na cudzej krzywdzie i to ja bym sie czuła jak oszustka. Ja nie czuję się oszukana przez ta kobietę - błąd to nie oszustwo. Dla mnie to wykorzystanie błędu jest oszustwem - to ja czuła bym sie jak oszustka (TO NIE JEST OCENA TYCH< KTÓRE BĘDA DOCHODZIC SWEGO!! TYLKO TO JAK JA BYM SIE CZUŁA SAMA ZE SOBA - żeby ktos sie nie poczuł urażony bo nie wiem jak to sformułować....
a ja sie z tobą w pełni zgadzam,ja od pocżatku do tego podchodziłam z dystansem i nawet miałam poczekać,tylko mój mi chciał poprawic dzisiejszy humor,bo ryczałam od rana i teraz sama dokładam sobie niepotrzebnego stresu,aż mnie brzuch rozbolał,wiec starm sie na razie o tym nie myślec

ja sie nie wycofam, wiele razy w zyciu w tyłek dostałam i nikt nie litował sie nade mną, wkoncu coś udało sie mnie!!!! sory, życie jest cięzkie i brutalne...

Mju rozumiem Cię, ale tak jak malbertka w pracy też musiałam zapłacić za swój błąd. Niestety jesteśmy ludźmi i popełniamy błędy trzeba przełknąć ślinę i ponieść konsekwencję. Niestety takie życie.

Ja się nie wycofam Kasiu. Ja mogę nawet w pozwie zbiorowym wystąpić.

Poza tym mam do zapłaty w Urzędzie Skarbowym 1zł i muszę jechać 15km żeby zapłacić. A sam urząd do 5zł nie oddaje. Taki jest świat. I takie jest ryzyko jak ktoś prowadzi firmę. Mogła się ubezpieczyć od takich pomyłek.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry