reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
akoś dla mnie nikt nigdy nie miał litości a za błędy trzeba płacić, tez z reguły jestem miękka i za dobra dlatego wciąż od zycia w tyłek dostaję, a czy sprawiedliwie???
ja mam podobnie,tylko,ze ja zawsze jak dostane to i tak cieżko sie podnosze,dlatego ja na razie poczekam co dalej bedzie bo ja juz za nerwowo do tego podeszłam,a w sumie tylko kliknął mąż,że kupuje i tyle,nic nie zapłaciłam to i nie straciłam

reklama
ja w to nie wierzę mówi tak żeby się ciężarna zlitowała hehe chłopu lepiej dać pogadać
Mój Misiek po prawie to wie jak takie rzeczy załatwić i jak zadzwoni to jemu oddam telefon. Nie mam serca słuchać jej wyjaśnień bo za miękka teraz jestem. A i zgadzam się z Miką. Za błędy trzeba płacić. takie życie. Musiała się z tym liczyć. :dry:

Mika wiesz ilu ja polakom tu pomogłam a teraz sie wybili i już jestem ta zla ba nawet pieniądze im jestem winna.
pozatym to jest warte nawet 480 zl za bledy sie placi a ja już wysłałam do allegro nawet gdyby zadzwoniła a wtedy napewno bym zmiekła to za późno

Mika wiesz ilu ja polakom tu pomogłam a teraz sie wybili i już jestem ta zla ba nawet pieniądze im jestem winna.
pozatym to jest warte nawet 480 zl za bledy sie placi a ja już wysłałam do allegro nawet gdyby zadzwoniła a wtedy napewno bym zmiekła to za późno
też już wysłałam do allegro... i czekam co oni na to...
wkoncu każdy odpowiada za swoje czyny, jak klikniesz opcje KUP TERAZ. też sie wycofać nie możesz....

reklama
Wiecie co, tylko ja tak sie postawiłam w sytuacji tej dziewczyny - jakbym to ja się tak pomyliła...
Nie no, nie umiałbym tego laktatora używać. Nie wiem czy jest w ciąży czy nie... ale poprostu ja odpuszczam.
A laktatorów powiedziała, ze sprzedała 18 - ja się pomyliłam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry