reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mju rozumiem Cie - bo gdybym odebrała tez moze bym zmiękła - bo nie umiem dochodzić swego...

a co do ciąży to tez mam różne trudne sprawkki teraz, musze zrobic beznadziejnie trudny prjekt na kursik, na który chodze(dlatego mało zaglądam na forum hehe) - i nie powiem na obronie ze nie zrobiłam wszystkiego bo jestem w ciązy...

mysle ze dla firmy 18 laktatorów to nie tak dużo

...no i czegoś można się z tego nauczyć...

reklama
Mewuś spokojnie. To pewnie bo na nowym miejscu jesteś ale czasu jeszcze sporo i ze wszystkim na pewno zdążysz.
Ja na czarne myśli znalazłam sposób i od poniedziałku zaczynam porządki w szafach itp.

Oki laski moje drogie..idę myć ząbki i do wyrka bo zaraz 22:00 czyli moja godzina snu. Miłego wieczora życzę. Papatki;-)

Załączniki

• 3.gif
    3.gif
    16,9 KB · Wyświetleń: 24
mewa spoko - ja tez nic kompletnie nie mam poza jakimis próbkami, które dostaje od położnej jak jestem na wizycie u lekarza - ostatnio dali mi nawet butelke i jakis kremik:tak:

tak to nic kompletnie i do tego mieszkanie nie urządzone do końca, kaski na urządzanie mało itd. bo tez niedawno sie przeprowadzaliśmy...

podobno instynkt duzo robi później - w zyciu bym tego laktatora nie kupiła gdyby nie ta cena - po prostu jeszcze nie mysle o tym co mi potrzebne - ale przerażenie też jest:-(:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry