reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kasia, nie denerwuj sie, w swietle prawa macie racje dziewczyny, jestem pewna ze jakos to sie rozwiaze, najwyzej dosataniecie kase z powrotem

slodkich snow i oby laktator cie nie przesladowal w nocy:-)

Ostatnia edycja:
reklama
mewka co do twojej lodówki to ja Cie moze przebije jak sie pochwale ze przez kilka, chyba 5 m-cy myłam gary w wannie:-)

nawet teraz zlew w kuchni juz jest ale jeszcze nie tak jak ma byc w blacie zamontowany - bo blatu nie ma:-)

i sieeee zyje:cool2:

Powinna sie cieszyc w 30 minut sprzedala 18 laktatorow :-D:-D a ze stracila no coz bywa i tak, ja tez mam firma i handluje na takich serwisach aukcyjnych i juz wiele razy stracilam i to nawet nie przez moja pomylke... przez zlodziei na poczcie, ale klient zawsze otrzymal co kupil...

odpisałam jej na tamtego maila cytując jej słowa o nie wycofywaniu ofert napisała..

Witam!
Wszystko się zgadza. Ale to są tylko słowa i jeśli ktoś mnie prosił zawsze bez problemu odwoływałam ofertę bo wiem, ze ludzie są omylni. Szkoda, że nie wszyscy chcą to zrozumieć. Moja firma jest malutka i nie stać mnie na żadne ubezpieczenia.
Justyna

No niby ma racje i rozumiem ale dla mnie to świetna okazjia tzn nie wiem jak to ubrać w słowa ale wiecie co mam na myśli pozatym malutka firma która na samym allegro ma wystawionych 300 przedmiotow i to takich firm? stać ja na te przedmioty a na ubezpiecznie nie? to głupota to tak jak kupić najnowszy i najlepszy samochód do tego na raty i nie wykupić AC

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry