reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dzień dobry. Poczytam co sie działo wczoraj i wrócę do was jak zdążę.
Aniosa- powodzenia, ja wypatrzyłam wózek w sklepie Maxi-cosi Mura 4 ale całość kosztuje 520 funtów, na ebay używany, przez pólowę. I mamy dylemat. Pewnie kupimy jak się dziecko urodzi, może w 2 tyg. sie uda? A póki co w 2 tyg. z dzieckiem i tak wiele nie wyjdę, na podwórko przed dom to na rękach można.

reklama
Witam i ja.
Aniaso mialam ten sam sen a i pomysl na wozek tez. Musze czesciej na allegro zagladac;-):-)
U nas dzis buro i ponuro, bedzie padac pewnie.
A i zmiana czasu mi sluzy, maly spi do siodmej:-):-)

Kasia ale by było kupić wszytko co potrzebne za 35 zl nawet dałabym do 100 napiwku:-)

Miranda ja mam takie szczęscie że mama chce mi kupić wózek, dlatego będę miała już w maju jak pojedzie do polski

Ostatnia edycja:
no no widzę że wczoraj była wartka akcja z kupowaniem laktatorów. Ja juz mam ręczny, zobaczymy czy się sprawdzi.
Aniaso, my nie chcemy kupować wcześniej niz się dziecko urodzi, wogóle nic nie będziemy wyjmować oprócz wyprawki do szpitala, dlatego tak z tym wózkiem mamy dylemat. Ale postanowione,nic to nic.

Hej Dziewczyny!!!
Nadrobiłam weekend.
Obrazki wszystkie świetne!!
A akcja z aukcją jest świetna-macie racje nie poddawajcie się w walce o swoje!!
Jak kiedyś pracowałam w sklepie i go okradli to właściciel kazał mi i koleżance oddać część skradzionych pieniędzy przez złodzieja(którego nie złapano)Wykłóciłam się i nie zapłaciłam a ona posłuszna dała właścicielowi 300zł!!!!!!!!
Trzeba walczyć o swoje!!
U mnie weekend minął spokojnie i wszystko ok:-)
Ide zjeść śniadanko...coś mnie mdli...:dry:

dzień doberek

moge znowu o laktatorach:zawstydzona/y:?

:-D

ja pisałam do centrum sporów na allegro, no widze ze to działa tak z etylko dostałam odpowiedź od tego sprzedawcy a nie ood allegro - po prostu taki posrednik jakby to centrum i odpisała:

Witam!
Zgodnie z przepisami k.c. jako sprzedający mam prawo wycofać się z transakcji jeśli zawarta została pod wpływem błędu lub groźby (art.88 par.1).
Cena 35zł została wpisana omyłkowo, co nietrudno było zauważyć w porównaniu z innymi aukcjami, na których te same laktatory osiągały ceny powyżej 400zł.
Jak tylko zorientowałam się co zaszło wysłałam oświadczenie o... » błędzie oraz o niezwłocznej zwrocie ewentualnej wpłaty dokonanej na moje konto (art.61 par.2).
Bardzo mi przykro z powodu zaistniałej sytuacji, tym bardziej, iż jestem doświadczonym sprzedawcą i nigdy wcześniej nie przytrafiła mi się tak kuriozalna pomyłka.
Liczę na zrozumienie.
Pozdrawiam,
Justyna
:baffled:
nie wiem czy moze tak anulowac aukcje jesli dokonano zakupu - no i t areakcja nie była taka niezwłoczna...;-)

ja tam spokojnie czekam na rozwoj wydarzen z allegro i licze ze nam sie uda, chyba popatrze co Ona tam jeszcze ma na aucjach i moze cos kupie potrzebnego to za jedna przesyłką mi przyjdzie:-D

no a jak si enie uda to trudnawo:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry