reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Kłamczucha!

Witam!
Kilka osób zrezygnowało z transakcji, wystawiłam im komentarze, może sobie Pani sprawdzić. A co do kwestii prawnych to prawo chroni nie tylko kupującego ale i sprzedającego. Mam prawo anulować transakcję jeśli została ona zawarta pod wpływem błędu lub groźby o ile kupujący został o tym poinformowany drogą elektroniczną, ustną lub na piśmie.

Takie oświadczenie zostało wysłane do wszystkich jak tylko zorientowałam się, co się stało. Tak jak wspomniałam kilka osób zrezygnowało z zakupu rozumiejąc, że była to pomyłka.
Mam nadzieję, że nie będzie Pani jedyną z 18 dziewcząt.

Z góry dziękuję za zrozumienie.
Justyna

może wszystkie zrezygnowały?

Kaska to Ty bardzo bogata będziesz daj spokój z tym laktatorem mąż jak urodzi to bedzie miał tyle pieniędzy że głupie 500zł na laktator wydać będzie jak 35zl i mniej nerwów zjesz:-)

Aniaso ja nie zrezygnowalam i nie zrezygnuja nawet bedac jedna z tych 18tu. I wiem napewno ze jeszcze kilka nie zrezygnuje:dry::dry:
Jak urodzi to bede musiala dwoch karmic piersia i bede miec 4 dzieci!!! Dzielnie nie zrezygnuje

reklama
No patrz Malinka mi troche lepiej, dalej nie mam apetytu ale czuje sie duzo lepiej, juz nie wymiotuje a raczej bardzo rzadko. Za to moj maz rano zawsze wymiotuje, brzuch mu urosl:eek::eek:I mowi ze to gdzies 7msc:szok::szok:
:szok: Twoje dolegliwości przeszły na męża!!!Dobrze że Tobie lepiej!!
Jak w sobotę jechałam samochodem ponad 30 km to tylko wymiotowałam!!
Masakra nie mogę tak daleko jeździć tylko się męczę...:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry