reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
I co Ania odpisali ci??Gro ludzi twierdzi ze nie ma prawa sie wycofac, a postawcie sie z drugiej strony, gdyby ktoras z nas cos kupila czy moglybysmy sie wycofac??Watpie

reklama
Ja chyba troche przesadziłam... wysłałam dosyć nie miłego maila do niej odpowiedź na wczorajszego

Och i oczywiście ja jedna z 18 dziewczyn nie potrafie i nie chce zrozumieć błędu... o ja zła i nie dobra...Nie będę się sprzeczała drogą mailową zobaczymy co postanowi allegro a jeśli nie oni to sąd... przypominam o dość głośnej aferze zakupu łódki za 10zł oczywiście wygranej przez sprzedającego...
pozdrawiam
Anna

No na drogę sądową się nie opłaca ale co ona pisze należą jej się choć słowa :cool2:
Ale ja jestem wredna...

Dzień dobry laski!
Ja dopiero wstałam. Szok normalnie:szok: Chyba te wczorajsze przeżycia mnie tak rozwaliły. Hihi. Włączyłam TVP2 i Pytanie na śniadanie żeby sprawdzić godzinę a oni tam o zakupach w sieci rozmawiają. :-D

Ja chyba troche przesadziłam... wysłałam dosyć nie miłego maila do niej odpowiedź na wczorajszego

Och i oczywiście ja jedna z 18 dziewczyn nie potrafie i nie chce zrozumieć błędu... o ja zła i nie dobra...Nie będę się sprzeczała drogą mailową zobaczymy co postanowi allegro a jeśli nie oni to sąd... przypominam o dość głośnej aferze zakupu łódki za 10zł oczywiście wygranej przez sprzedającego...
pozdrawiam
Anna

No na drogę sądową się nie opłaca ale co ona pisze należą jej się choć słowa :cool2:
Ale ja jestem wredna...
Nie poniesiemy takich wielkich kosztów jeżeli wystąpimy z pozwem zbiorowym a że wszystkie się znamy to nie ma laska szans.
I dla mnie nie jesteś wredna tylko stanowcza.

reklama
Aniaso tu o zasade tez chodzi:-)Kupilam chce towar. A sadzic sie nie bedziemy. Jesli allegro stwierdzi nasza racje to bedzie ja szarpac o wydanie towaru. Ta jesli sie nie zgodzi bedzie miec inne problemy.
Wtedy my zglaszamy to na policji. Policja wszyna przeciw nim temu sklepowi postepowanie. A nam allegro daje odszkodowani. I dalej sprawe przecw nim prowadzi allegro.
Sprawy w sadzie prywatne tez sa ale jesli wartosc szkody wynosi ponad 10000zl. Bo do tej kwoty wyplaca allegro.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry