reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
aniaso, ja rowniez dziekuje ;-) i zgadzam sie z Toba, moja firma jest nie wielka i nie mam ubezpieczenia, bo tak naprawde kosztowaloby mnie to wiecej niz to warte, ale ona handluje drogim towarem i to glupota nie miec... wiec trudno
a wy juz do niej nie piszcie, tylko czekajcie co allegro odpowie...
i nie denerwujcie sie juz tym...;-)
Dobranoc

hej dziewczyny
ale tu dziś akcje widzę były :)
ja może nie powinnam się wypowiadać bo mnie to akurat ominęło...ale ja bym chyba nie mogła się jakoś szczególnie upierać, pewnie raczej bym miała podejście jak mju - ostatnio pisałam maila dość ważnego i mi 1 nie wyskoczyłą - a dałabym sobie rękę uciąć że go sprawdzałąm...no i na szczęście odbiorca się zlitował i mnie dopytał czy to na pewno tak - inaczej miałabym kłopoty - pewnie nie aż takie jak ona ale jednak :)
ja tak może mało optymistycznie - myślę że ona wam ich po prostu nie wyśle nawet kosztem tylu negatywów i zawieszenia konta...a żeby uzyskać coś w takiej sytuacji to chyba trzeba by aż na drogę sądową wystąpić - tak było wtedy z tym autem, ale czy laktator jest warty poniesienia takich kosztów?
no ciekawa jestem jak tam to wszystko się potoczy a tymczasem życzę miłej nocki - chociaż wy pewnie już przewracacie się na drugi boczek, do przeczytanai jutro wieczorem :)

Witam sie jako pierwsza dziś :)
ide odprowadzić córke do szkoły bo musze zapłacić za wycieczke:-)
ale mi sie dziś wstać nie chciało, wyjatkowo dobrze spałam...
to dozobaczenia ciut później...:tak:;-)

Witam sie i ja i biegne suszyc wlosy, a potem na gimnastyke, lekcje, potem spotkanie w urzedzie, potem odbior nowego dowodu osobistego, a wieczorkiem lekarz - mam wizyte kontrolna, Ciekawe, czy przedluzy L4.

Jak widzicie mam dzis inensywny dzien! Pewnie uda mi sie tu do Was zajrzec dopiero wieczorem. Milego dnia.

hej Dziewczynki :)

kurcze, siedze i czytam... ta wczorajsza akcja z Allegro wymiata hi hi :szok: :-D ze tez mnie tu z Wami nie bylo :angry:
swoja droga, ciekawe jak sie sprawa potoczy. Podejrzewam, ze nie bedzie zmiłuj sie, i laska bedzie w plecy.
Tak, jak juz wczesniej pisalyscie, za błędy sie placi. Niestety, takie zycie... .

u mnie dzis pogoda do bani :wściekła/y: pies po spacerze mokry, ze hej :wściekła/y: JA CHCE JUZ CIEPEŁKOOOOO!!! :wściekła/y:
mykam cos do picia sobie zrobic :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry