reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
jestem z powrotem, Mika rozumiem cie bo sama sie w lutym przeprowadzilam i tez nie mam do konca mieszkania umeblowanego a co jest to wsztytko z wystawek albo od mamy ze starego mieszkania...

poczytajcie to:

• Udział w aukcji może wziąć każdy użytkownik serwisu, który dokonał pełnej aktywacji konta.<LI style="TEXT-ALIGN: justify">Bardzo proszę o przemyślane zakupy, gdyż nie odwołujemy ofert, co jest zgodne z regulaminem Allegro: ARTYKUŁ 8. PRZEBIEG AUKCJI 8.1. Zgłoszenie oferty kupna przez konto Użytkownika i każde kolejne postąpienie w aukcji jest prawnie wiążące i nie może być wycofane przez Kupującego. 8.2. Użytkownik powinien zatroszczyć się o to, aby oferty z jego konta nie były składane lekkomyślnie, omyłkowo lub też bez zapoznania się i zrozumienia konsekwencji składania oferty zgodnie z niniejszym regulaminem i przepisami polskiego prawa.
  • W razie pytań proszę o kontakt e-mailowy, wiadomości proszę podpisywać swoim pseudonimem oraz imieniem i nazwiskiem, co ułatwi identyfikację

ja nawet lodowki nie mam;-) taka mala kuchnia ze miejsce jest na taka niestandardowa 51 cm na 85., ciezko cos znalezc, a jak jest to dostawa w ciagu 10 dni a my przeciez za 4 dni na urlop wyjezdzamy..
dobrze ze sklep blisko to na biezaco kupujemy jedzenie

tez nie mamy szafy wiec wszystkie ubrania w torbach, uprasowalam tylko koszule na jutro do pracy...
no ale szafa ma byc jutro
tez sofa...

Mimian my o tym wiemy i wiemy ze mamy racje, ona po prostu bierze na litosc. Kobietka nie ma szans popelnila pomylke i trudno musi sie wywiazac, jesli nie to trzeba bedzie wystapic o odszkodowanie. Miejmy nadzieje ze nie zajdzie taka potrzeba.
Z drugiej strony pomyslcie co by bylo gdyby to ktoras z was cos kupila i chciala sie wycofac, myslicie ze by wam odpuscili??
Ide spac bo mam dosc na dzis. jutro nowy dzien moze cos sie doweimy.
Dobranoc

reklama
mewa my od niedawna mamy normalna szafe a tak to kilka miechów meczylismy sie z taką cholerna garderoba jakby dla studentów przejściową ze szmaty i kiepskich rurek...makabra

a i tak nie mam gdzie wszystkiego upchac i wiele jeszcze w kartonach

a co do lodówki - to kupicie po urlopie;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry