reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Efe ona wrecz powinna byc ubezpieczona skoro wystawia towar na allero przeciez wrazie uszkodzonej paczki to ona ponosi konsekwenckje. To by byla pierwsza rzecz jaka ja bym zrobiła...

pozatym dostałam maila
Witam!
Jestem w 7 miesiącu ciąży, poprzez pomyłkę sprzedałam... 18 laktatorów. Bardzo proszę zrozumieć moją sytuację.
Pozdrawiam
Justyna

Ja też jestem w ciąży! i raczej się nie wycofam

reklama
ja sie nie wycofam, wiele razy w zyciu w tyłek dostałam i nikt nie litował sie nade mną, wkoncu coś udało sie mnie!!!! sory, życie jest cięzkie i brutalne...
Mika w pelni sie z toba zgodze, mnie tez nikt nic za darmo nie dal i jak bedziemy trzymac sie razem to wygramy.
Mju ciebie tez rozumiem, i sie nie gniewam

witam dziewczyny:-)
ja sie meczylam caly dzien z wypakowywaniem a Wy widze mialyscie akcje z laktatorami za 35zl:blink:
osobiscie nie wiem co bym zrobila z placzacym supersprzedawca...:no:

Trzymajcie się Dziewczynki, Wasze szczęście, jej strata. Gdyby to była prywatna osoba, to trochę inaczej by się do tego podchodziło.W końcu nie z chęci zysku kupowałyście, a dla malszków, a one najważniejsze.:tak:
Pa do jutra. Powodzenia.

reklama
nie wiedzialam tez ze laktator taki drogi:-(mowie gdyby sie nie pomylila z ta cena...

jak juz sie przeprowadzilam zaczyna do mnie docierac ze juz w sierpniu w tym domu pojawi sie maly placzacy czlowiek (mam nadzieje) i zaczyna ogarniac mnie przerazenie ze nie zdaze wszystkiego kupic co jest potrzebne i ze nie bede miec instynktu jak karmic np...
zaczynaja mi sie wlacac mysli ktorych nie mialam wczesniej, tak jak tobie Basia:zawstydzona/y:
mju- dzieki za artykul, dobrze wiedzeiec ze pierwsze tygodnie bede az takie trudne...:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry