reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
AniaOs - no to niech anuluje aukcje jak taka mądra - a nei tylko o tym pisze...:-D

ja nie rezygnuje - ale tez nie wysyłam maili do Niej

tyle co wysłałam- to wczoraj - jeden do Sprzedajacego, jeden do centrum sporów i jeden do Obsługi Klienta

Nie wiem tylko czy to dobrze ze chciałybysmy w grupie wystąpić przeciwko niej - wiecej zdziałamy - ale wyjdzie ze z premedytacją kupowałysmy w porozumieniu - no ale co jesli ktos kupił nie z naszego kręgu to i tak pewnie wiedział, że to błedna cena...

mam nadzieje ze tylko na naszym forum tego nie wyszuka:szok::-D

Kaśka dzięki ze wyczaiłaś tą aukcje;-)jakoś mi się wczoraj tym humor poprawił, bo byłam jakas nieteges i nic mi sie ostatnio nieudawało...

kurde jak te mdłości mogą jeszcze Was męczyć tak długo..

ale mi sie w pracy nie chce być łeeee:sad:

Gosia powodzenka w żebrach o L4

reklama
no ale zawsze to 5 mniej- czyli nie powinna tak biadolić - nie sadze zeby to zrujnowało jej rodzinę...

dupa...ja tez nie raz musiałam kase wydać niepotrzenie - takie życie...niech lepiej zapłaci co trzeba i szybko o tym zapomni:-(

a liczyła któraś ile laktatorów sierpniówki kupiły - ile nas jest w tych 13 które niezrezygnują?

widać, że raczej nie pozwolą jej anulować aukcji, bo walczy poprzez nakłanianie kupujących do rezygnacji z zakupu, więc jest dobrze;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry