reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Bardzo dziękuję za wyrozumiałość i słowa otuchy. Jeszcze raz przepraszam za pomyłkę i pozdrawiam. Oczywiście polecam wszystkim Allegrowiczom.

komentarz dla kogoś kto zrezygnował....

To komentarz dla mnie (jesli wystawiony dla alepap) ale ja taki dostałam.
I wiecie co, przerażacie mnie.... Od początku wiadomo było, ze to pomyłka - KASIA sama o tym pisała. Traktujecie dziewczyne jakby Wam sprzedała rzecz warta 35 zł za 450 a nie odwrotnie.
I sprawa, ze to dla dziecka nie ma nic do rzeczy - tu moim zdaniem chodzi o uczciwość a jak czytam to co piszecie to przez was przemawia taka rządza satysfakcji - straszne to dla mnie! A najbardziej boli mnie to, jak piszecie, że trzeba płacić za błędy! CZY SAME CHCIAŁYBYŚCIE COS TAKIEGO USŁYSZEĆ? Dziewczyny zastanówcie się! Boże, naprawdę warto? Takim kosztem - czyjegoś nieszczęścia, nerwów?
Wy dziewczynę juz dawno wpisałyscie na liste bogaczy - ja przejżałam co ona sprzedaje to sa rzeczy rzedu nastu zł - najdrozszy ma jakis podgrzewacz - aukcję z laktatorami wystawiona była na 29 dni - więc pewnie nie liczyła na szybka sprzedaż. Mój dobry znajomy sprzedaje b. drogie latarki, które sprowadza od producenta - ale dopiero jak sprzeda taka na allegro i ma juz wpłatę...
A teksty w stylu mi nikt w zyciu nie pomógł? KASIA niedawno pisała o dziewczynce, która spakowała dla niej paczkę tak poprostu - i co było hurra na forum, że sa jeszcze dobrzy ludzie! No są! I macie szanse odpuścić komus i tez mu pomóc!
Nie rozumiem Was kompletnie! Nie mogłam w nocy spać, bo mnie dobija takie myślenie!
I jakie walczenie o swoje? Jesli ktos tu walczy o swoje to ta sprzedawczyni! Przeciez wszyscy wiedzieli, ze dziewczyna się pomyliła! Mój mąż powiedział mi wczoraj (czym dobił dobił moje morale) - Ola wiesz co nakazywałaby uczciwosć? - Ja na no co? A on: to, ze jak to zauważyłaś to powinnaś do niej zadzwonić...

Naprawde płakac mi się chce i możecie mnie zlinczować, wywalić z forum i takie tam ale ja życzę tej dziewczynie jak najlepiej a wam, żebyście w trudnych sytuacjach nie spotkały na swojej drodze osób, które Wam powiedzą - cóz za błędy trzeba płacić...

reklama
Czesc dziewczyny:)
Wczoraj wrocilam pozno i czytalam jakie jaja z tymi naszymi laktatorami nieszczesnymi:) Dziewczyna zadzwonila do mnie przed 8 rano i mnie obudzila. Powiedzialam zeby pozniej zadzwonila. Mialam dzisiaj koszmarna noc! Zasnelam po 4 nad ranem i od 8 nie moglam juz zasnac. Oczy mnie pieka i ziewam a mam dzisiaj ogrom pracy i w miedzyczasie cwiczenia z ktorych pewnie zrezygnuje bo sie nie wyrobie...
Co do tej aukcji to mam podobne podejscie do mju...

witam was w paskudny poranek i gdzyby nie telefon koleżanki to jeszcze bym spała,bo w nocy niestety znowu miałam lekkie skurcze pewno z nerwów

i sory,ale jestem tą osoba ,która powiedziała,ze jest obojetne,bo źle sie czuje,a pani do mnie zadzwoniła,a jestem sama z dziećmi wiec nie moge sie denerwować,bo musze do jutra do wizyty wytrzymac powiedziałam,ze nie może tego tak zrobić i wzieła mnie ze prawie wszystkie juz zrezygnowały,a teraz widze,ze nie,przepraszam z góry

Mju masz duzo racji

ale kiedy ja musiałam zapłacić za błedy - to zawsze mówiłam sobie - własnie to - trzeba płacic za bład- sama zawaliłam i tyle...:nerd:

a w ogóle to i tak cieńka jestem w ubieganiu się o swoje - kiedyś nie podniosłam 10 zł jak leżało przede mną na chodniku bo mi głupio było i szkoda tego kto zgubił...

To komentarz dla mnie (jesli wystawiony dla alepap) ale ja taki dostałam.
I wiecie co, przerażacie mnie.... Od początku wiadomo było, ze to pomyłka - KASIA sama o tym pisała. Traktujecie dziewczyne jakby Wam sprzedała rzecz warta 35 zł za 450 a nie odwrotnie.
I sprawa, ze to dla dziecka nie ma nic do rzeczy - tu moim zdaniem chodzi o uczciwość a jak czytam to co piszecie to przez was przemawia taka rządza satysfakcji - straszne to dla mnie! A najbardziej boli mnie to, jak piszecie, że trzeba płacić za błędy! CZY SAME CHCIAŁYBYŚCIE COS TAKIEGO USŁYSZEĆ? Dziewczyny zastanówcie się! Boże, naprawdę warto? Takim kosztem - czyjegoś nieszczęścia, nerwów?
Wy dziewczynę juz dawno wpisałyscie na liste bogaczy - ja przejżałam co ona sprzedaje to sa rzeczy rzedu nastu zł - najdrozszy ma jakis podgrzewacz - aukcję z laktatorami wystawiona była na 29 dni - więc pewnie nie liczyła na szybka sprzedaż. Mój dobry znajomy sprzedaje b. drogie latarki, które sprowadza od producenta - ale dopiero jak sprzeda taka na allegro i ma juz wpłatę...
A teksty w stylu mi nikt w zyciu nie pomógł? KASIA niedawno pisała o dziewczynce, która spakowała dla niej paczkę tak poprostu - i co było hurra na forum, że sa jeszcze dobrzy ludzie! No są! I macie szanse odpuścić komus i tez mu pomóc!
Nie rozumiem Was kompletnie! Nie mogłam w nocy spać, bo mnie dobija takie myślenie!
I jakie walczenie o swoje? Jesli ktos tu walczy o swoje to ta sprzedawczyni! Przeciez wszyscy wiedzieli, ze dziewczyna się pomyliła! Mój mąż powiedział mi wczoraj (czym dobił dobił moje morale) - Ola wiesz co nakazywałaby uczciwosć? - Ja na no co? A on: to, ze jak to zauważyłaś to powinnaś do niej zadzwonić...

Naprawde płakac mi się chce i możecie mnie zlinczować, wywalić z forum i takie tam ale ja życzę tej dziewczynie jak najlepiej a wam, żebyście w trudnych sytuacjach nie spotkały na swojej drodze osób, które Wam powiedzą - cóz za błędy trzeba płacić...
zgadzam sie,miałam przez to cieżką noc też nie spałam i płakałam,ale tylko dlatego ze sie zbyt tym przejęłam i dostałam skurczy,dlatego jak do mnie zadzwoniła powiedziałam,ze jest mi obojętne i wiem,ze to pomyłka i tez dostałam komentarz identyczny do twojego,wiec sie nie martw bo nikt nie powinnien za to potepiać,poprostu jesteśmy za miękkie

Cześć dziewczynki
mam takie pytanie, czy wiecie cos na temat bólu biodra w ciązy i bóli jak przed okresem?
Czy to jest normalne czy zmykać do lekarza ? :-(
Napiszcie co myślicie bo zwariuje....

Ostatnio byłam bardzo uczciwa powiedziałam dwa tygodnie przed przedłużeniem kontraktu o tym że jestem w ciąży bo koleżanka kilka miesięcy wcześniej ich oszukała... finał był taki że ona ma kontrakt a ja nie i musze sie starać o pomoc socjalną!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry