Bardzo dziękuję za wyrozumiałość i słowa otuchy. Jeszcze raz przepraszam za pomyłkę i pozdrawiam. Oczywiście polecam wszystkim Allegrowiczom.
komentarz dla kogoś kto zrezygnował....
To komentarz dla mnie (jesli wystawiony dla alepap) ale ja taki dostałam.
I wiecie co, przerażacie mnie.... Od początku wiadomo było, ze to pomyłka - KASIA sama o tym pisała. Traktujecie dziewczyne jakby Wam sprzedała rzecz warta 35 zł za 450 a nie odwrotnie.
I sprawa, ze to dla dziecka nie ma nic do rzeczy - tu moim zdaniem chodzi o uczciwość a jak czytam to co piszecie to przez was przemawia taka rządza satysfakcji - straszne to dla mnie! A najbardziej boli mnie to, jak piszecie, że trzeba płacić za błędy! CZY SAME CHCIAŁYBYŚCIE COS TAKIEGO USŁYSZEĆ? Dziewczyny zastanówcie się! Boże, naprawdę warto? Takim kosztem - czyjegoś nieszczęścia, nerwów?
Wy dziewczynę juz dawno wpisałyscie na liste bogaczy - ja przejżałam co ona sprzedaje to sa rzeczy rzedu nastu zł - najdrozszy ma jakis podgrzewacz - aukcję z laktatorami wystawiona była na 29 dni - więc pewnie nie liczyła na szybka sprzedaż. Mój dobry znajomy sprzedaje b. drogie latarki, które sprowadza od producenta - ale dopiero jak sprzeda taka na allegro i ma juz wpłatę...
A teksty w stylu mi nikt w zyciu nie pomógł? KASIA niedawno pisała o dziewczynce, która spakowała dla niej paczkę tak poprostu - i co było hurra na forum, że sa jeszcze dobrzy ludzie! No są! I macie szanse odpuścić komus i tez mu pomóc!
Nie rozumiem Was kompletnie! Nie mogłam w nocy spać, bo mnie dobija takie myślenie!
I jakie walczenie o swoje? Jesli ktos tu walczy o swoje to ta sprzedawczyni! Przeciez wszyscy wiedzieli, ze dziewczyna się pomyliła! Mój mąż powiedział mi wczoraj (czym dobił dobił moje morale) - Ola wiesz co nakazywałaby uczciwosć? - Ja na no co? A on: to, ze jak to zauważyłaś to powinnaś do niej zadzwonić...
Naprawde płakac mi się chce i możecie mnie zlinczować, wywalić z forum i takie tam ale ja życzę tej dziewczynie jak najlepiej a wam, żebyście w trudnych sytuacjach nie spotkały na swojej drodze osób, które Wam powiedzą - cóz za błędy trzeba płacić...
Tak mysle