reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
zgadzam sie,miałam przez to cieżką noc też nie spałam i płakałam,ale tylko dlatego ze sie zbyt tym przejęłam i dostałam skurczy,dlatego jak do mnie zadzwoniła powiedziałam,ze jest mi obojętne i wiem,ze to pomyłka i tez dostałam komentarz identyczny do twojego,wiec sie nie martw bo nikt nie powinnien za to potepiać,poprostu jesteśmy za miękkie

Nie, PIWONIA, ja nie czuję się, że jestem za miękka - bo bym nie napisała tego co wcześniej wiedzac, że moge się narazić tu dziewczynom co mnie tez sporo nerwów kosztuje - ja poprostu czuję, że postępuję uczciwie - wedle zasady nie czyń bliźniemu co tobie nie miłe...

Przykro mi dziewczyny, że jak byłyscie w kłopotach nie było obok nikogo kto by Wam podał rekę, ale dla mnie to i tak nie ma znaczenia - bo to, ze teraz mi nie ustąpia miejsca w autobusie nie spowoduje, że za jakis czas ja jakiejś cięzarnej nie ustapię - wręcz przeciwnie wiedząc, jak fatalnie można się w takiej sytuacji czuć ustapię na pewno.

reklama
Ja tez prowadze firme i wiele razy musialam placic i to niekoniecznie za swoje bledy, czesto tez nie slusznie. W tym miesiacu na przyklad musielismy zaplacic leasingowi nieslusznie za auto ktore zostalo skradzione i ktore oddalismy cesja na innego leasingobiorce. Zostalismy oszukani przez niego, ktory dzialal w porozumieniu z pracownikiem leasingu i sfalszowali papiery. To dluga i zawila hiostoria. SPrawa w sadzie toczyla sie 2 lata i nieslusznie wyrok zapadl taki ze musielismy wydac lacznie 140 000 zl na auto ktorego nie mamy...
Mialam 2 lata w firmie pracownikow ktorzy nas okradali... Sprawa toczy sie w sadzie nadal i tez moznaby powiedziec ze moj blad ze im tak ufalam ze nie kontrolowalam odpowiednio.
Takich przykladow w przedsiebiorstwach mozna mnozyc. Tylko ze w kazdym ranga finansowa jest inna.
Jestem przekonana ze dla tej dzieczyny 6000 jest wielka kwota... Postawcie sie na jej miejscu... Co z tego ze w swietle prawa Wy macie racje... Moim zdaniem w swietle czystego sumienia i uczciwosci trzeba jej darowac..

Nie, PIWONIA, ja nie czuję się, że jestem za miękka - bo bym nie napisała tego co wcześniej wiedzac, że moge się narazić tu dziewczynom co mnie tez sporo nerwów kosztuje - ja poprostu czuję, że postępuję uczciwie - wedle zasady nie czyń bliźniemu co tobie nie miłe...

Przykro mi dziewczyny, że jak byłyscie w kłopotach nie było obok nikogo kto by Wam podał rekę, ale dla mnie to i tak nie ma znaczenia - bo to, ze teraz mi nie ustąpia miejsca w autobusie nie spowoduje, że za jakis czas ja jakiejś cięzarnej nie ustapię - wręcz przeciwnie wiedząc, jak fatalnie można się w takiej sytuacji czuć ustapię na pewno.
ja cie rozumiem,a ja o sobie mog powiedziec i że jestem miękka i bardzo litościwa bo też nie umiem drugiemy zrobic krzywdy i z reguły jestem tą najgorszą bo wszystkim pomagam i wychodze na tym zawsze najgorzej

reklama
poklucilam si z moim i uderzylam sie kucajac w kolano:wściekła/y:
pol nocy z bolu nie spalam:wściekła/y:
najlepsze jest to ze jak nie przejdzie to mi gips dadza!!!!:wściekła/y:
mam stluczona rzepke i chrzastke.... lekarz sie smial ze z niezlym impetem musialam kucac:baffled:
cala noga sina i spuchnieta:wściekła/y:
taka ze mnie niezdara:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry