reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Czesc dziewczyny, widze ze forumowe porządki :-)
Ja jestem w polowie, mieli nam okna wymieniac w poniedzialek ale jednak dopiero po swietach wiec mycie okien tez mnie czeka.
Ale na luzie mozna robic, byle sie nie przeforsowac ;-)

reklama
Ja własnie tak przegięłam. Super sie czuje, brzuszek nie przeszkadz, więc "góry przenosiłam". Teraz mam kare... 2 tyg leżenia plackiem jeżeli chce wrócić do pracy i nie urodzić wcześniaka :-(

Ale mnie dzidziak kopie, po obiedzie jestem to malo miejsca mu się chyba zrobilo bo sie najadlam i kopie że hej :-D to chyba faktycznie chłop będzie ;-) widzialam juz na liscie zawislam nawet ze synek spodziewany :-) ale moze jakims cudem to dziewczynka hehe

Ja własnie tak przegięłam. Super sie czuje, brzuszek nie przeszkadz, więc "góry przenosiłam". Teraz mam kare... 2 tyg leżenia plackiem jeżeli chce wrócić do pracy i nie urodzić wcześniaka :-(
No tak, ja też się super czuję, brzuszek mam malutki, więc też miewam napady sprzątaniowe, ale jak długo robię to mnie zaczyna ciągnąć w dół brzuchol i pobolewa lekko więc wtedy klapen na dupen i odpoczynek, wprawdzie ciąża to nie choroba ale dzidzia najważniejsza, a sprzatać to się jeszcze w życiu nasprzątamy ;-)

Natt ja słyszałam że dopiero w ostatnim trumestrze nie wolno rąk długo trzymać w górze, bo dziecko się może owinąć pępowiną i wtedy jest problem.:baffled: Jak mu/jej jest ciasno to unosząc ręce dajemy luz na tzw "manewry". I może się źle skończyć.
A tak jak teraz jesteśmy to wydaje mi się że nie ma to aż takiego znaczenia. I tak dzieciaki fikają...:tak:

hej witam sie i ja!

wczesniej w domku jestem, juz zupke jarzynowa nastawiłam a zaraz biore sie za pranie i prasowanie (ale bez forsowania sie).
To nie ma byc w ramach swiątecznych porządków tylko chce miec wolny weekend i korzystac z pogody z mężusiem :-)

reklama
Ja też długo nie czułam! A treaz mi ktoś wlazł pod żebra....:eek:

Wczoraj mnie mój P. pytał jak to jest jak się dziecko rusza.
Wytłumaczyłam na chłopski rozum: "Tak jak by ci obiad chciał zwiać przez pępek...":eek: I o dziwo powiedział, że rozumie...:laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry