reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzień dobry laseczki!
U nas dziś piękna pogoda:tak: Aż się żyć zachciało! Poszliśmy z moim kochaniem na spacer. Chyba 10km zrobiłam i czuję się super :laugh2: Nie zdążę nadrobić zaległości pomimo 40 postów na stronę. Po prostu będę miała w poniedziałek niezłą lekturę:sorry:
Teraz idę się robić na bóstwo bo idziemy do znajomych na kawę;-) Mam nadzieję, że do Doktorka wrócę:-p Miłego wieczorka życzę.

a ja jeszcze jakis większych porzadków nie robie,okna zostawiam na sobote jeszcze póki biore leki to nie bede sie forsować,a potem tez powoli
ja z dzieciaczkami do obiadku filmik i przynajmniej odpoczęłam,teraz czekamy na męża i moze jeszcze mały sapcerek choc wieczorki jeszcze chłodne mamy

reklama
Karincia serio? Ale jak tu zyc bez podnoszneia rąk?! A jak to argumentował lekarz?
Naprawdę :tak:
Skoro to była pierwsza rzecz na temat tego co mi wolno a czego nie to chyba jest to ważne :-)
Powiedziała że nie wolno tak robić bo uciska się żyłę główną a niekiedy dochodzi do przedwczesnego pęknięcia pęcherza płodowego :szok:
Ja tam osobiście wole nie ryzykować, choćbym na wieszanie firanek miała sąsiada ściągać :-D
To moja pierwsza ciąża i marze o tym żeby ją szczęśliwie donosić :happy:

Poza tym czytałam że w drugim trymestrze dziewczyny dobrze sie czują i dlatego wszystko robią a pod koniec ciąży wynikaja z tego kłopoty :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry