kaskax25
mama wspaniałej trójki
Piwonia_2 ja tez mam problemy z zoladkiem, czesto mi dokucza czesto tez musze sie leczyc. No i niestety znow zaczyna mnie atakowac, w ustach mam caly czas kwasny posmak, nadmiar kwasow, musze kupic sobie jakis maalox.
Wampirka nie lekcewaz sobie takich objawow, a jak twoj lekarz sobie lekcewazy to go zmien. Ja zaczynalam plamic na brazowo i uwierz mi powod do zmartwien byl. Mam nadzieje ze u ciebie bedzie w porzadku.
Wampirka nie lekcewaz sobie takich objawow, a jak twoj lekarz sobie lekcewazy to go zmien. Ja zaczynalam plamic na brazowo i uwierz mi powod do zmartwien byl. Mam nadzieje ze u ciebie bedzie w porzadku.
Ale od jakiegoś miesiąca przytulałabym się co chwila...Non stop myślę o przytulanku...
mąż na początku był mega szczęśliwy, ale teraz chyba zaczyna już troszkę nie wyrabiać....

) no i nie było do śmiechu. Ostatnio ochota zaczyna wracać
Lekarz powiedział, że wszystko idealnie. Pokazał nam jak się dziecko rusza, mam nawet 3 filmiki z USG 4D. Na jednym widać jak maluch ziewa, normalnie jak o tym myśle to nawet teraz się sama do siebie śmieje
.