reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
kurde ja już ledwie mieszczę się w spodnie, tzn dopinam się ale mnie uciskają. czas chyba powoli wybrać się na zakupy. najlepiej czuję się w t-shircie mojego M i majtasach, ale nie wypada tak isć do pracy :sorry2: Czy Wy też macie początki problemów ubraniowych ?

reklama
Koti81- ja juz tez nie mieszczę sie w spodnie zostały mi dwie pary a i tak uciskają jak siedzę, a pracę mam siedzącą także dzidzia się gniecie.
Pojechałam wczoraj do Wrocławia i kupiłam sobie spodnie ciążowe, wygoda, nic nie ciśnie, super. Może nie mam za wielkiego brzucha ale przynajmniej nic nie gniecie. Nie przejmuję się tym, że pas od spodni ledwo wypchany :sorry:

Joan83 a gdzie byłaś na zakupach :) ? kupiłaś ciązowe czy po prostu normalne większe? Ja chyba jutro zrobię sobie wycieczkę po sklepach, bo ja się męczę a co dopiero dzidzia :-( .

Mój misiek kończy studia na Polibudzie, to nigdzie dalej nie szukałam poszłam do H&M na pasażu grunawaldzkim. Stoisko niby małe ale znalazłam co trzeba :tak: Kupiłam normalne ciążowe spodnie H&M Mama, kosztowały 150 zł, ale były też droższe ;-). Są super, naprawdę polecam. Tydzień wcześniej byłam w CA ale tam nic mi się nie podobalo i jakieś te rozmiary wielkie, Niby 38 a wyglądało jak 42.

dzięki wielkie za słowa otuchy
mam nadzieję, że już będzie lepiej

wampirka, daj znac co i jak po wizycie. trzymam kciuki

budyń też bym sobie zjadła, ale już nie mam siły nic robić

buziaki

Oj Wampirka nie wiem jak u ciebie ale u nas rosna w czerwcu, no poczatek lipca, dla mnie to jeszcze wiosna, w sierpniu to jedynie na grzyby moge go wyslac:wściekła/y:
kasiulko nie gniewaj sie kochana,ja tylko tak zartowałam bo przypomniało mi sie jak miałam zachcianke i mój mąz się ubierał,ręce mu opadały ale biegł dzielnie do sklepu:)

dzięki wielkie za słowa otuchy
mam nadzieję, że już będzie lepiej

wampirka, daj znac co i jak po wizycie. trzymam kciuki

budyń też bym sobie zjadła, ale już nie mam siły nic robić

buziaki
emy dam znać,jak tylko się dosiąde do kompa,pewnie jutro wieczorkiem:)

a i ja juz zakupiłam super spodnie ciążowe,dałam 39 euro wiec w podobnej cenie są w Polsce,oczywiście były i droższe ale po co przepłacać:)jest mi w nich bardzo wygodnie tylko jakby czasem mi lekko opadają mimo że sciagniete gumką jeszcze tzw jeansy biodróweczki i pasek z bawelny taki długi po sam cyc:) a na codzien to polecam dresiki z "decathlonu"--- z pasem dla ciężarówek!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wampirka no co ty kochana ja sie nie gniewam tez sobie z ta wiosna zartowalam:-)Ale na jagody i tak go wysle chocby i zaraz, bo mam straszna ochote:baffled::wściekła/y:Dobrej nocy wszystkim a w szczegolnosci tobie zeby wszystko ci wrocilo do normy i bylo wszystko ok.:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry