reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wiatam Was ,też z kawą .Mnie już tydzień boli glowa i mam dość:wściekła/y: Teraz czekam na wini badań krwi. Ja mam grupę A rh minus więc konflikt serologiczny ale nie koniecznie.Przy chłopcach nie miałam to moze i teraz sie uda;-) do 16 to chyba zwarjuje bo strasznie sie martwie.Któras z Was tez ma konflikt?

reklama
Ja mam grupę A rh minus więc konflikt serologiczny ale nie koniecznie.Przy chłopcach nie miałam to moze i teraz sie uda;-) do 16 to chyba zwarjuje bo strasznie sie martwie.Któras z Was tez ma konflikt?

Ja mam RH minus, ale jak na razie u mnie ok. Nie ma żadnych przeciwciał. U ciebie na pewno też będzie dobrze:tak:.
Piszesz, że przy chłopcach nie miałaś czy teraz dziewczynka?:-)

Deli80 .mam nadzieje ze faktycznie dziewczynka to dopiero 12 tydz ale siusiaka nie było widać,gładziutko:-) Na tym etapie to trochę za wsześnie ale mam przeczucie ,ze to dziewczynka>byłam bym w siódmym niebie .będzie miła odmiana:-D a chłopcy maja moją grupę krwi a RH minus więc z nimi mi sie udało .Mam nadzieje ,ze teraz tez tak jest. Dam znać zaraz po 16

Chyba mam za niskie ciśnienie,bo kawa jakby mi trochę pomogła i ból głowy zmalał.Musze ciśnieniomierz kupić

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kokota82 Trzymam kciuki, by była dziewczynka.
Ja idę na badania prenatalne 30.01 i mam nadzieję, że Kruszynka pokaże to i owo :).
To moje pierwsze i też bym chciała dziewczynkę. Chociaż mam dziwne przeczucie, że będzie chłopczyk. W sumie najważniejsze by było zdrowe :).

Moje także pierwsze dziecko i bardzo bardzo bym chciała dziewczynkę, ale ma przeczucie jak Ty deli80, iż to będzie chłopczyk...cóż pożyjemy;-) zobaczymy najwazniejsze aby dzidzia była zdrowa:-):-)

Masz rację,że zdrowie najważniejsze,każda z Nas marzy o tym aby dotrwać spokojnie do porodu i aby dziedzie były zdrowe>ja spodziewam się 3 dziecka . I po 2 chłopcach marzy mi się córka,Zobaczymy co nam wyszło z tego planowania .Bo o córkę starałam sie równy rok

ja jeszcze w sumie żadnych badan nie robiłam,dopiero w lutym 10 bo tak ide wezmę skierowanie
ja konfliktu nie mam bo mam dodatnią grupę krwi,ja dla odmiany chciałabym teraz chłopca bo dziewczynki juz mam,ale co bedzie to bedzie
chce tez iśc okolo 12 tygodnia na usg i moze wtedy choc troszke sie dowiem,napewno ta ciąża jest inna niz poprzednie

Hej!
WAMPIRKA trzymam kciuki, zeby wszsystko było dobrze...

Ja ciągle chora. Mąż zabrał dziś ze sobą Anielke do pracy więc cały dzień mam zamiar spędzić w łóżku... do tego doszedł mi straszny ból kręgosłupa w krzyżu - az mi promieniuje na pośladki i nie mogę się wyprostować. Miałam tak rok temu i dostałam wtedy zastrzyki nie wiem co robić teraz może leżenie mi pomoże...

Ja swoje ciuchy ciążowe pożyczyłam koleżance i ona je - zgubiła :baffled: nie wiem czy dała dalej czy co w każdym bądź razie została mi jedna para jeansów - ale to na taki okres zaawansowany...h

Dziewczyny naprawdę super ten sklep, pewnie się wybiorę jak będę następny raz we Wrocławiu.

Ja miałam wczoraj badanie, poczatek 13 tygodnia i niestety nie udało się podglądnąć co tam się skrywa:-D Ja czuję że to będzie dziewczynka, to moje pierwsze dziecko, najważniejsze żeby było zdrowie. Kolejna wizyta 23.02 może maleństwo będzie mniej wstydliwe, wczoraj to tylko plecki i boczek mogliśmy z M pooglądac. :tak:

reklama
Osobiście uważam ,że nasze przeczucia są zazwyczaj trafne( taki nasz instynkt macierzyński) Przy pierwszym dziecku od razu wiedziałam,ze syn i jak by mi ktoś próbował wmówic ,ze córka to bym go wysmiała. Z 2 dzieckiem miałam nadzieje ,ze bedzie córka ale jak myślałam o dziecku to zawsze sie łapałam ,ze myśle i mówie w formie męskiej i mam 2 syna . Teraz mam takie same przeczucia jak zawsze ale głos mi mówi ,że dziewczynka. Mówie i myśle o córce

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry