reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Kroptusia- a propos twoich obaw co do pracy - a jaką masz umowę? bo nawet jak tymczasową a konczy się po 3cim miesiącu ciąży to nie mogą cie zwolnić - muszą przedłużyć do dnia porodu!!!także zadbaj o zdrówko swoje i dzidzi - praca rzecz nabyta a zwolnic i tak cie nei mogą...

U mnie taka sytuacja ze przez durna dyr ktora sie pastwila pracuje prawie 2 lata i do tej pory nie mam umowy na czas nieokreslony wiec zlozylam wypowiedzenie bo juz 3 umowa i nic...przenioslam sie do innego dzialu ale na starych warunkach, gdzie na 3 umowa konczy mi sie wlasnie teraz w maju i w takim przypadku albo umowa na czas nieokreslony albo do widzenia.....I nawej jak mi przedluza do porodu to potem jestem bez pracy

Kroptusia jestem w tej samej sytuacji, przedluzono mi umowe do dnia porodu, potem jeszcze dostalam macierzynski no i jestem do lipca na zasilku. A potem nico.
Ja tez chce dziewczynke, no i wszyscy mowia ze bede ja miec, ale ja jakos nie jestem do tego przekonana.

Ja w pierwszej ciąży skrycie chciałam dziewczynkę,ale wszyscy mi mowili ,że to chłopiec nawet na usg niby tak początkowo wychodziło,dzidzia niechciala wogóle pokazać sie,a tydzień przed porodem okazalo sie ,że dziewczynka,w drugiej od począku myśleliśmy,że chłopiec bo i ciąża była inna i lekarka tak twierdziła,około 22 tyg okazało sie,że jednak druga córa będzie wiec teraz na nic nie nastawiam sie juz,bo u mnie sie to chyba nie sprawdza

Chwilkę mnie nie było, a tu widzę dyskusja na całego:-).
Widzę, że jakby było po naszych myślach to w sierpniu same dziewczynki przyjdą na świat :tak:. No, ale tak czy siak jedno życzę wam z całego serca, by wszystkie nasze Kruszynki były zdrowe, a porody szybkie :-D.

reklama
to jest moja pierwsza ciąża (nie licząć jednej pozamacicznej) i od samego początku mam przeczucie, że będzie chłopak. Nie wiem czemu się tak dzieje, ale za każdym razem myślę o dzidzi ON :-) Ciekawa jestem, czy przeczucue się spełni hhmmm.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry