Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Faktycznie, jakies fatum dziś...Wiecie co, dziś mi się śniło? Że wypadł mi ząb! Wiem, że jak się zęby śnią to ni wróży nic dobrego.... A mój P dziś w trase miał jechać...
Pojechał i dzwonił przed chwilą, że mu się spalił samochód (płomienie pod maską gasił gaśnicą!!!!!). Mój podrapałam o latarnie, mamie mojej padła skrzynia, a tatę holują do warsztatu!
Co za dzień!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cóż za nieszczęścia. Dobrze, że nikomu nic się nie stałoWiecie co, dziś mi się śniło? Że wypadł mi ząb! Wiem, że jak się zęby śnią to ni wróży nic dobrego.... A mój P dziś w trase miał jechać...
Pojechał i dzwonił przed chwilą, że mu się spalił samochód (płomienie pod maską gasił gaśnicą!!!!!). Mój podrapałam o latarnie, mamie mojej padła skrzynia, a tatę holują do warsztatu!
Matko Aguś to faktycznie sny masz proroczeWiecie co, dziś mi się śniło? Że wypadł mi ząb! Wiem, że jak się zęby śnią to ni wróży nic dobrego.... A mój P dziś w trase miał jechać...
Dobrze, że nikomu nic się nie stało. A reszta to w końcu tylko przedmioty. Zawsze można kupić nowy