reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
echografia to chyba takie dłuższe usg-tak mi tłumaczyl lekarz,jeszcze nie psrawdzałam w necie i nie tłumaczyłam na polski,wiec nie wiem dokladnie ale jak go pytałam czy boli to powiedział ze nie:)

reklama
achaś a o terminie nie gadalismy bo bylam strasznie tym wszystkim zestresowana i nawet nie zapytałam,natomiast byłam dziś rozejrzeć się po klinice w której będę rodzic i jestem miło zaskoczona,podoba mi się!mam do wybory dwie ale ta jet blizej mnie i łatwo do niej dojechać!

super,że macie takie dobre wieści
ja nie mogę sie doczekać mojego pierwszego usg,a musze zrobic w innym gabinecie bo moja lekarka u siebie nie ma,chce je zrobic na początku lutego,a 10 lutego mam dopiero wizytę i w sumie wiem,ze jestem w ciąży,ale dopóki nie zobaczę lub nie usłyszę bicia serduszka to nie uwierze tak do końca,że wszystko jest w porządku
jutro rano za to wybieram sie do internisty sprawdzic moje szmery w sercu i tym na razie sie denerwuje bardzo,bo jakos dziecko miałam tam jakieś kłopoty z sercema,ale potem wszystko było oki,ehhh

dobrej nocy Wampirka:-)
Piwonia_2 niestety takie z nas kobiet niewierne tomasze nie uwierzymy dopoki nie zobaczymy:wściekła/y:Poczatek lutego niedlugo, a wiec zobaczysz upewnisz sie.:-)

ale jestem zła jak osa:wściekła/y: wlasnie wróciłam od ginekologa.3,5 godz w poczekalni, na szczescie z dzidzia wszystko ok...ma 4,56 cm, zdjecia z usg nie dostałam:wściekła/y: i skroiła za pare min gadki 80 zł. za 3 tyg,znowu wizyta, przepisała urosept i kazała pić syrop na wzmocnienie. dobrze ze wyniki sa ok...no w koncu mam za soba już mniej sie bede martwiła.;-)

dokładnie kaskax25zgadzam sie z tym co napisałaś;-)

roksana113 spokojnie,nie ma sie co denerwować ja ostatnim razem też swoje odsiedziałam jak nigdy
a Urosept masz brac z jakiego względu,wyniki moczu wyszły gorsze?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mnie zapobiegawczo lekarka kazała pic wodę Jana,moze nie nalezy do smacznych ale w obu poprzednich ciążach tez piłam i przynajmniej wiedziałam,że wyniki moczu będą dobre

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry