reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Roksana to dane statystyczne twoje dziecie nie jest statystyka, dzis jest troche mniejsze za miesiac czy dwa bedziesz narzekac ze takie duze:wściekła/y:Zobaczysz:-)

Chogata, dobrze ze wszystko w porzadku, milo jest slyszec tak dobre informacje:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Roksana wszystko będzie ok.Ja z synem w ósmym miesiącu ciąży lekarz powiedział mi ,żebym więcej jadła do dziecko na tylko 2,1 kg i wogule jest strasznie małe (ja jestem kawał baby i mąż również).Więc jak się wzięłam za siebie to urodził się 57 cm długi i 3600 ważył.Tylko tyle ,że udało mi się uchronic przed rozstępami i przytyłam tylko 8kg.

Roksana wszystko będzie ok.Ja z synem w ósmym miesiącu ciąży lekarz powiedział mi ,żebym więcej jadła do dziecko na tylko 2,1 kg i wogule jest strasznie małe (ja jestem kawał baby i mąż również).Więc jak się wzięłam za siebie to urodził się 57 cm długi i 3600 ważył.Tylko tyle ,że udało mi się uchronic przed rozstępami i przytyłam tylko 8kg.

musi być dobrze;-) dobranoc i do jutra

Roksana - ale nie wkręcaj się i nie porównuj, to jak my byśmy się zaczęły porównywać - jedna ma 160, druga 180 i co;)? dzidzie też muszą sie trochę różnić, jakby bylo nie tak to na pewno by ci lekarka powiedziałą
my np z mężem średniego wzrostu (167, 176) a synek się urodził to tylko 51 miał :) a teraz ma 97 i jak na swój wiek jest raczej z tych dość wysokich...nie ma reguły - tempo wzrostu też różne
ja mam intuicję na dziewczynkę - zresztą tak "robiliśmy" o ale czy się udało to się okaże...poprzednio "robiliśmy" chłopca i też tak mi intuicja podpowiadała i się udało - zobaczymy czy faktycznie taką przewagę dziewczyn będziemy mieć...
dobranoc dziewczyny - spadam bo kolejny długi dzień w pracy mnie wymęczył :(

Witam kochane!!!
Moja fasolka jest ze mną od 11 tyg., niby czuję się dobrze, ale mam mdłości i jestem strasznie senna...
Mam już za sobą pierwszą wizytę u gin. ale z wrażenia zapomniałam o fotce z usg, a miała bym się w co wpatrywać...
Cieszę się , że jestem wśród Was bo tak bardzo pragnęłam mieć dzidzię i jak widać marzenia się spełniają...
Pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry