reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hehe moje boczki też są niezłe :-D poszło mi tam wszystko z ud i pośladów hehe

a ja robiłam z moim M. wczoraj ciastka kocie oczka, zapraszam bo sama zjem a boczki się poszerzają...

trochę się stresują tą jutrzejszą wizytą, niby u mnie żadnych dolegliwości wszystko ok. ale jakoś podświadomie coś mnie tam gryzie i się martwię :no:

idę zaraz lulać

hehe widze że zaopatrzenie w ciążowe ciuszki już w toku ;-) u mnie jeszcze nie, bo w zwykłe wskakuję bez problema, ale jak widze gdzieś sklep z takowymi ubraniami ti mnie tam ciągnie :P

a ja się aż tak nie martwię po prostu chciałabym już zobaczyć maleństwo i wiedzieć że ma się dobrze :tak: dla mnie każde badanie to full emocji :tak:

zmykam już spać, słodkich snów dla Was :wink:

witam z rana:-) nie wyspana:wściekła/y: o godz 7.00 robotnik zaczął mi kuc ściane w łazience zeby do rur sie dostać:wściekła/y: zachciało mi sie remontu:dry:

przypomnialo mi sie jak wczoraj siedzialam w poczekalni do gin a tam same zaawansowane ciąże, tak dziwnie sie przy nich czułam,ale przyznam sie ze patrzyłam trochę na nich z zazdroscią...bo ja juz tez chcem taki brzuszek. no i oczywiscie jak to w poczekalni jedna drugiej sie pyta co bedzie:happy: okazało sie za na 8 kobiet wyszło 7 chlopakow 1 dziewczynka inne nie byly pewne:dry: i wywnioskowałam ze ja juz nie mam na co liczyc bo mi i tak chlop sie urodzi
no nic ide na śniadanko:-)

Ostatnia edycja:
witam i ja z rana,też dzis mialam pobudke o 7,dzwonili do mnie z przychodni,żeby odwołać wizytę bo lekarka sie rozchorowała,szkoda bo akurat cała noc źle sie czułam i serce mnie bardzo bolało
no nic trudno,umówiłam sie juz na poniedziałek,a na środę może umowie wreszcie usg
ide jakiesśniadanko w szamać,bo brzuch mnie boli;-)

Dzień dobryy;-)

ja zaraz własnie uciekam do gina, znaczy wizytę mam na 10 ale jeszcze kilka spraw na mieście trzeba załatwić. Też sobie pewnie posiedzę w poczekalni i poobserwuję brzuszkowe mamy :tak: bo na NFZ tak to bywa niestety że kolejka....
troszkę się denerwuję, jakoś mnie korci od środka, już bym chciała tam być :wściekła/y:

narazie idę wypić herbatkę i coś zjem :happy:

Witam z rana Dziewuszki:-)

andradk śliczne to Twoje maleństwo, piękną ma buźkę:-)
Chogata super wieści, oby tak dalej !!!!

Ostatnio zaczęłam czytać Stephena Kinga "Ręka Mistrza", nie wiem czy kiedykolwiek czytałyście Kinga lub oglądałyście filmy na podstawie jego powieści. I chciałam Wam powiedzieć, że ta książka jest chyba najmroczniejszą powieścią Kinga jaka kiedykolwiek wpadła mi w ręce. Mój mąż był wczoraj w nocy w pracy a mnie ta książka tak wciągneła a zarazem tak przerażała, że nie wiedziałam czy czytać ją wieczorem czy nie....Oczywiście jak to ja, usiadłam i zaczełam czytać, w domu była grobowa cisza i każdy najmniejszy szmer było słychać, miałam tak narobione w gaciach, że szok hihi. Jeżeli lubicie literature grozy,zjawisk paranormalnych, psychozy itp to polecam KINGA :-)

reklama
bardzo dawno temu przeczytałam z dwie ksiażki Kinga...uwielbiam tego autora...pod choinke dostałam ksiazke Harlana Cobena ''tylko jedno spojrzenie'' i miałam ja trzymac do szpitala bo strasznie sie człowiek zawsze tam wynudzi no ale niestety juz ja dopadłam i skonczylam..nawet fajna powieść kriminalna. teraz trzeba zakupic cos nowego bo nudy na pudy w tych szpitalach:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry