reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Fajne ksiażki ma też Chmielewska, to literatura lekka, łatwa i przyjemna z odrobiną komedii, humoru i...tajemnicy lub morderstwa. Zawsze jest jakaś sprawa do rozwiązania:-) Bardzo polecam, pierwszą książkę tej autorki jaką przeczytałam : "Boczne drogi". Uśmiałam sie jak norka :-) Super komedia z wątkiem kryminalnym.

reklama
Lubię czytać różne książki.
Bardzo lubiłam Sagę o ludziach lodu. Dawno je czytałam, ale były jak "narkotyk".
Później wyszła seria Saga o Królestwie .... (nie pamiętam dokładnie) też fajna, ale nie mam serii do końca.
moja kolezanka tez ja chwalila...ale z tego co wiem do duzo czytania

ROKSANA to wszystko jasne - ja tez ryba ;):-D

ach te ryby to maja przechlapane...taka nasza natura:happy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oj tak Chmielewska! Tez ją uwielbiam - ale wolę jej stare ksiażki, te współczesne jakos mi nie leżą... strasznie mi sie podobało "Całe zdanie nieboszczyka" :-D kupa śmiechu :-D:-D

Roksana113 no troszkę tego jest, ale czyta się szybko. Strasznie wciąga, kończąc jedną część już jesteś ciekawa co będzie w następnej. W każdej książce jest drzewo gdzie jak się zgubisz kto jest kim możesz sobie sprawdzić. Polecam.

Ostatnio nałogowo czytałam około półtora roku temu. Później awans. Przeprowadzka i jakoś nie było czasu na czytania. Pora to nadrobić.

A ostatnio też czytałam "Dziecko Rosmary". Książka chuda do przeczytania w jedno popołudnie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
aneczka jeszcze powiedz, że bliźniakiem zodiakalnym jesteś hihi

mju "Boczne drogi" są książką starą, chyba z 80 roku, jeżeli sie nie myle, ubaw po pachy. Fajna też są:
"Zapalniczka"
"Nawiedzony dom"
"Mnie zabić?"

Wiecej nie mogę sobie narazie przypomnieć :sorry2:

dzien dobry
ale macie produkcje!!!!!!!!!!!!!!!dopiero udalo mi sie przejrzec......
ja tez uwielbiam Stephena Kinga i Grahama Mastertona......horrory to moja pasja:)
ja mam usg o 14 tej( wasza 15 ta)...wiec po poludniu dam znac...
uciekam

Cześć dziewczyny:-) widzę,ze rozmowa na całego .A ja wam polecam innego autora Paulo Coelho. Ostatnio przeczytałam "Jedynascie minut" i gorąco polecam .To ksiązka o miłości i sexie ale broń boze nie jest to tanie romansidło. Inne ksiązki tego autora to 'Zahir',"Alchemik","Czarownica z Potobello","Demon i Panna Prym","Weronika postanawia umrzeć","Piata góra","Na brzegu rzeki piedry usiadłam i płakałam".Kazda książka jest warta przeczytania ale do "jedynastu minut " często wracam. I chyba przeczytam ja jeszcze raz:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry