reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
widzę,ze dyskusja nadal trwa na temat ksiażek Cohelo tez lubię,polecam jeszcze Alchemika i Dom nad rozlewiskiem-Kalicińskiej
u mnie tez fotki nie widac,nie moge sie swojej doczekać tez
co do alergii też ją mam i miałam od stycznia sie odczulać ,ale chyba nie jest to wskazane w ciaży,musze w tej sprawie isc do lekarza alergologa potwierdzić,ja mam alergie na trawy,zboża i roztocza
dodatkowo mam astmę,ale na szczęście z nia nie jest źle juz

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny,

wlasnie wrocilam od lekarza, po tygodniu katar ani drgna i gardlo, zadne domowe sposoby nie pomogly, do tego w przychodni epidemia grypy i tych co nie musza na gore nie wpuszczaja, brak miejsc...Chcialam L4 tylko do pt ale wykluczone i dostalam do wt wlacznie i antybiotyk wiec sie podlamalam niby bezpieczny ale lekarz mowil ze zadne leki wiec nie wiem, czy ktoras z Was brala ? Bioprox do nosa (strasznie zawalony nic nie pomaga)?? Martwie sie o malucha, kazda infekcja szkodliwa a ja nie moge sie wygrzebac

kroptusia współczuje ja tez to przechodziłam ..tez sie martwiłam o dzidzie bo brałam antybiotyk agumentin w 5-6 tyg ciazy a bioparox to miejscowy antybiotyk..podobno nie szkodliwy....ja teraz biore *spam* syrop dla ciezarnych na przeziebienie o którym pisałam wczesniej i on mi pomaga.

Roksana na prawie wszystkie pyłki i na 2 gatunki roztoczy:-( na szczęście mąż przejął odkurzanie:-) bo ja to takie rzeczy w masce a to nie wygodne:-( mąki też np przesiewać nie mogę:baffled:
to masz przechlapane :-( dobrze ze mąz kucharz to make też juz możesz omijać:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mój mąz tez dobrze gotuje a jakie ciasta robi...mnim....zawsze tory mi na urodziny piecze ( mamusia go wszystkiego nauczyła) ale jakby mnie nie było tydzień lub dłużej to w domu byłby syf jak nie wiem:baffled:

Hej dziewczyny, czy do was też napisała na privie Sadruś ???
Nie znam dziewczyny, ale trochę śmierdzi mi to naciągnieciem na kase....

Oto wiadomość od niej :

Hej! Jestem początkującym urzytkownikiem tego blogu i niewiem zabardzo jak się nim posługiwać... Ale nie o tym chciałam popisać... :no: Mam 16 lat i wpadłam w ciąże. Dopiero dzisiaj się o tym dowiedziałam :-( Martwie sie wychowaniem tego dziecka. Mój
chłopak ma 18 lat. Powiedzieliśmy odrazu rodzicom,powiedzieli,że damy rade i że nam pomogą... Tylko że ja nie chcę być cały czas na garnuszku Moich czy jego rodziców. Ja nie mam skąd brać pieniedzy a Marcin (mój chłopak) jeszcze się uczy a pieniadze ma tylko z praktyk a co to jest 100zł,dziecko wymaga sporej sumy pieniędzy... A ja bym chciała żeby było szczęśliwe.... Co o ty myślisz???

Dziwne, Co nie....
Jakoś pierwsze moje skojażenie, to próba wyciągnięcia kasy. Bo niby, jeżeli faktycznie ma 16 i rodzice chcą jej pomóc, to co ona widzi za problem z kasa...

ha ha ha prasowanie:szok::-D mój to by nie wiedział jak żelazko nastawić i gdzie wode wlać. pozatym nie ma go cały dzien w domu bo pracuje a jako kurka domowa wszystko robie i jak przystało na dobra żone maż na ciepły obiadek juz przychodzi.

z tym burakiem to dobre:-) dobrze ze sie chłop zorientował bo by miał w domu za tego buraka pewnie:-D

dzień dobry dziewczyny,

u mnie dzień zaczął się dość kiepsko, nie najlepiej się czuję
mam okropne zawroty głowy

Marcia, faktycznie ta wiadomość jest dziwna, i właściwie wcale z niej nie wynika o co jej tak naprawdę chodzi

to fakt, niektórzy faceci całe życie nie będą w stanie rozóżnić buraka od selera i założę się że wielu innych rzeczy. :happy:

moj m robił dużo rzeczy na początku, gotował całkiem nieźle, prasował, a teraz to trzeba go prosić
czasami czuję, że celowo robi coś źle, żebym go już więcej o nic nie prosiła:baffled:

reklama
Jakoś mi to smierdzi....
Odpisałam jej dość dosadnie i spytałam czemu pisze o kasie i czy oczekuje po tej wiadomości wsparcia finansowego???? Napisałam jej, że jeżeli chce, aby dziecko było szczęśliwe to do tego nie trzeba kasy.....tylko ogromnej miłości do Dzidzi, wsparcia, zainteresowania i zrozumienia. Ehhh. Dziwnie mi po tym wszytkim...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry