reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
u mnie przeziebienie :baffled: pani w aptec poleciła mi syrop na wzmcnienie *spam* dla kobiet w ciązy na bazie czosnku,czarnej porzeczki,malin i wit c. i musze powiedzieć ze nawet mi troche pomógł:tak:

a alergia to straszne cholerstwo z tego co wiem, ja na szczęscie nie miałam nigdy uff...odpukać

reklama
hej kobitki... wrocilam ze szpitala;-)wszystko z didziusiem ok. jak slodko machal raczkami na usg. okazalo sie ,ze to jedenasty tydzien a termin porodu to 18 sierpnia:tak: to jest masakra ile mlodych dziewczyn ma klopoty z ciaza...ja jedyna lezalam bez plamien. lezala ze mna dziewczyna, ktora urodzila w piatym miesiacu.

tak wyglada teraz moj skarb
moje%20foty-0019

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cześć dziewczyny :-)
Widzę, że dyskusja na całego. Siedzę sobie w pracy i trochę was poczytuję, niestety nie za dużo wolnego czasu...:-(

kokota82 tez uwielbiam Paulo Coelho ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Wydaje mi się, że tylko No-spa ewentualnie no-spa forte - ja tylko to brałam w poprzedniej ciąży...

A i zapomniałam mój ukochany pisaż to Remarque - a "Łuk triumfalny" to mistrzostwo świata dla mnie...
Cohelo nie lubię... jakis taki o niczym dla mnie :baffled: a za to leci na wysokim patosie... nie pasuje mi...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry