reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
emy tez miałam takie zawroty ale na szczęscie mineły... od jakiegos tygodnia nie mam mdłości ,zawrotów,bóli, jednym słowem dobrze sie czuje.....zachcianki co prawda pozaostały ale przed ciazą też je miałam:-D

reklama
Dziewczyny blagam nie nadazam ale naprodukowalyscie:-)Wrocilam od lekarza, wszystko super serducho bije jak dzwon, bardzo dobrze sie rozwija. ROKSANA ty cykorze moje malenstwo ma 4i pol cm, takze niepotrzebnie sie martwisz. Termin ostal sie ten sam no przesunal sie o jeden dzien na 17 sierpnia, ale to zbyt duzej roznicy nie robi. Mam zdjecie, jak bede miala chwile to wrzuce.
W poniedzialek ide jeszcze raz bo mam zrobic posiew moczu, nie chce na oko antybiotyku zapisywac jesli w ogole trzeba. I wiecie co dostalam kilka reklamowek pelna probek, czasopism, ulotek. Bylam w szoku, az mi ciezko bylo to niesc. No i mam w koncu karte ciazy.
Acha co do no-spy powiedzialam pani dr ze mnie czasem boli brzuch to kazala brac no-spe bo jak okreslila lepiej wziac no-spe niz czekac na skurcz macicy, takze teraz od czasu do czasu lykne.
Dobra narazie koncze bo jade z malym zaraz do lekarza odezwe sie pozniej

Wróciłam od Gina i jestem PRZE SZCZĘ ŚLI WA :-D moje cudeńko rośnie zdrowo, widziałam kręgosłup nóżki rączki, wariowało i pokazywało się cały czas dupką :-) serduszko bije równiutko tętno wynosi 160
normalnie prawie popłakałam się jak widziałam to cudeńko :-D

teraz musze tylko katar wypędzić bo mnie napadł.
Pozdrawiam was wszystkie cieplutko i idę polezeć pod kocykiem

az milo słyszeć takie wiesci...cieszę sie razem z wami:-)
ulotki i probki tez dostałam i do tego ladna buteleczkę na mleko dla dzidziusia.:-)

człowiek czuje sie jak na skrzydlach ja słyszy że wszystko w porzadku i tak miło patrzeć na usg.:-D

kasia na kiedy masz teraz wizyte?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MARCIA zgłos to do admina - nawet wisi ogłoszenie na samej górze forum o tym, ze pojawiaja się naciągacze i żeby takie "niepewne" osoby zgłaszać bo ktoś sie podszył pod dziewczyne, że niby jej synek zmarł... no jakis koszmar!

Dziewczyny ciesze się baaardzo, że z waszymi Dzieciaczkami wszystko ok!

mju a gdzie jest ten admin, przeszukałam wątki na forach i nigdzie nie było tematu, np :: tu zgłaszać niepokojące rzeczy.... Wiesz gdzie się z tym zgłosić??? Odkąd jestem w ciąży to zachowuję się jak "stonka po oprysku"- tak podsumował mnie mąż i jest to cholernie trafne określenie;-) Wiec wybacz, że nie mogę znaleść tego admina....

mju oki, znalazłam.... Matko ja naprawdę jestem zawinięta....hihi :sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
MARCIA doskonale Cię rozumiem - ja mam teorię, że z każdym dodatkowym cm w talii ubywa mi kawałek mózgu :baffled::-D pod koniec pierwszej ciąży to nie dosć, że byłam przeraźliwa lapeta to jeszcze bystrzak się ze mnie zrobił taki, że kumałam po 15 min kto co do mnie mówi:-D:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry