Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
napewno bedzie ci łatwiej troszku bo bedziesz wiedziała jaki ból,choc mi sie wydaje,ze te kamienie lżej sie rodzi niż normalniedzięki dziewczyny... jedno wam po wiem po tygodniu tych męk gdzie płakałam i nawet wymiotowałam z bólu poród to ja chyba wciągne nosem :-)![]()
a ja bez ciąży mam D i co ja mam zrobić cycy jak melonyżartujesz z małym masz problem??!! ja bez ciąży mam C i ciężko mi znaleźć ładny biustonosz![]()
u nas tylko pokropiło i tyleale u nas burza idzie... masakra![]()

To powiedziala ze nic mu nie jest teraz wlaczyla klacid na moje zyczenie, zamiast zrobic to juz w poniedzialek

No i zostaje mi nastepnym razem lekarz prywatny bo wiecej do niej nie pojade
Wspomniala nawet cos o szpitalu
Modle sie tylko zeby klacid pomogl
Zawsze pomagaltak to jest z lekarzami w tamtym roku mały kaszlał poszłam z nim do lekarza i pan doktor stwierdził ze osłuchowo czysty i kazał dawać mukosolwan a na drugi dzien pojechałam na pogotowie i tam stwierdzili obustronne zapalenie płuc i dostał 10 zastrzykow i kolejne 10 od naszego lekarza potem pojechałm na kontrole na pogotpwie i lekarka stukała sie w głowe ze tak małemu dziecku dali znowu 10 zastrzyków a w sumie razem dostał 20.przenisłam go do innej przychodni i mam spokuj ani razu mi nie zachorował a minoł już rok.Nie mam nawet czasu was podczytac nadrobie wieczorem, okazuje sie ze Mateusz ma zapalenie pluc. Cholerna lekarka a mowilam jej w poniedzialek ze cos jest nie tak bo maly nie je i marudny i charczyTo powiedziala ze nic mu nie jest teraz wlaczyla klacid na moje zyczenie, zamiast zrobic to juz w poniedzialek
No i zostaje mi nastepnym razem lekarz prywatny bo wiecej do niej nie pojade
Wspomniala nawet cos o szpitalu
Modle sie tylko zeby klacid pomogl
Zawsze pomagal