reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Nie mam nawet czasu was podczytac nadrobie wieczorem, okazuje sie ze Mateusz ma zapalenie pluc. Cholerna lekarka a mowilam jej w poniedzialek ze cos jest nie tak bo maly nie je i marudny i charczy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:To powiedziala ze nic mu nie jest teraz wlaczyla klacid na moje zyczenie, zamiast zrobic to juz w poniedzialek:angry::angry::angry::angry:No i zostaje mi nastepnym razem lekarz prywatny bo wiecej do niej nie pojade:angry::angry:Wspomniala nawet cos o szpitalu:baffled::baffled:Modle sie tylko zeby klacid pomogl:baffled::baffled:Zawsze pomagal

reklama
Nie mam nawet czasu was podczytac nadrobie wieczorem, okazuje sie ze Mateusz ma zapalenie pluc. Cholerna lekarka a mowilam jej w poniedzialek ze cos jest nie tak bo maly nie je i marudny i charczy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:To powiedziala ze nic mu nie jest teraz wlaczyla klacid na moje zyczenie, zamiast zrobic to juz w poniedzialek:angry::angry::angry::angry:No i zostaje mi nastepnym razem lekarz prywatny bo wiecej do niej nie pojade:angry::angry:Wspomniala nawet cos o szpitalu:baffled::baffled:Modle sie tylko zeby klacid pomogl:baffled::baffled:Zawsze pomagal
tak to jest z lekarzami w tamtym roku mały kaszlał poszłam z nim do lekarza i pan doktor stwierdził ze osłuchowo czysty i kazał dawać mukosolwan a na drugi dzien pojechałam na pogotowie i tam stwierdzili obustronne zapalenie płuc i dostał 10 zastrzykow i kolejne 10 od naszego lekarza potem pojechałm na kontrole na pogotpwie i lekarka stukała sie w głowe ze tak małemu dziecku dali znowu 10 zastrzyków a w sumie razem dostał 20.przenisłam go do innej przychodni i mam spokuj ani razu mi nie zachorował a minoł już rok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry