Ann:)
Dumna mama blizniaczek
no to ładnie sie porobiło,oby mu teraz szybko przeszło
no Kasia wspolczuje, biedny Matus, mam nadzieje ze mu szybko przejdzie i zaden szpital nie bedzie konieczny...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to ładnie sie porobiło,oby mu teraz szybko przeszło

dzisiaj robiałam badanie z glukozą a za tydzien ide na wizyte do gin i z wynikami mysle ze wszystko bedzie dobrze a juz nie umie sie doczekac usg bo 2 miesiące nie miałam robionegoWiem wiem zawsze to jakoś inaczejWiem Malinka i cieszę się bardzo, tylko chciałabym mysleć o Pchełce jakoś konkretniej.![]()
nie trzeba mówić bezosobowo.

Oo burza!!!U mnie słonko już za chmurkami ale nie deszczowymi...hej dziewczynki dzisiaj poczytałam zaległo,ści z dzisiejszego dnia jakaś burza chyba idzi bo zaczyna grzmiac a mój na 18 poszedł do pracy a ja sie boje burzydzisiaj robiałam badanie z glukozą a za tydzien ide na wizyte do gin i z wynikami mysle ze wszystko bedzie dobrze a juz nie umie sie doczekac usg bo 2 miesiące nie miałam robionego

Jakaś spokojna się zrobiłam jak już wiemy. Ale i tak na 4D będziemy iść, żeby mieć 100% pewności i pamiątkę. Pani doktor skupiła się bardziej na pokazaniu broszki tatusiowi, bo nic nie widział. Ale jak to ujął "wierzy na słowo".