reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hej dziewczynki dzisiaj poczytałam zaległo,ści z dzisiejszego dnia jakaś burza chyba idzi bo zaczyna grzmiac a mój na 18 poszedł do pracy a ja sie boje burzy:szok::szok::szok: dzisiaj robiałam badanie z glukozą a za tydzien ide na wizyte do gin i z wynikami mysle ze wszystko bedzie dobrze a juz nie umie sie doczekac usg bo 2 miesiące nie miałam robionego

hej dziewczynki dzisiaj poczytałam zaległo,ści z dzisiejszego dnia jakaś burza chyba idzi bo zaczyna grzmiac a mój na 18 poszedł do pracy a ja sie boje burzy:szok::szok::szok: dzisiaj robiałam badanie z glukozą a za tydzien ide na wizyte do gin i z wynikami mysle ze wszystko bedzie dobrze a juz nie umie sie doczekac usg bo 2 miesiące nie miałam robionego
Oo burza!!!U mnie słonko już za chmurkami ale nie deszczowymi...
A jak wynik dobry??

U mnie coś pogoda sie psuje, zbierają sie chmury, zanosi sie na deszcz...

Majaam, najwazniejsze że dzidziuś zdrowy, pociesz sie, że jeszcze kilka z nas nie zna płci...

Kasiu, bedzie dobrze!!!!

Cześć Laski Kochane!
Ja wróciłam szczęśliwa i rozpromieniona jak słonko. Dzidzia ślicznie dupkę wypięła i .........................
dziewczynka ! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Termin z usg poraz 3 wyszedł na 25.08.2009r. Więc wszystko idzie zgodnie z planem. :laugh2: Jakaś spokojna się zrobiłam jak już wiemy. Ale i tak na 4D będziemy iść, żeby mieć 100% pewności i pamiątkę. Pani doktor skupiła się bardziej na pokazaniu broszki tatusiowi, bo nic nie widział. Ale jak to ujął "wierzy na słowo".
:sorry:

Załączniki

• b5.gif
    b5.gif
    23,8 KB · Wyświetleń: 30
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry