Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
takMowisz o moim usg??

ja mam 40 kilometrow na usg i jeszcze nie wiemy gdzie to dokladnie jestWiesz no byłam teraz w pon. na wizycie ale ona to co wizyte tak samo wszystko bada i sprawdza czy z dzidzią ok.
Miałam jechać na USG 3D ale zrezygnuje bo to za daleko ponad 25km jazdy samochodem a ja nie dam rady jeszcze teraz mam tylko leżeć wole nie ryzykować jazdy samochodem...

napewno epiej nie ryzykowacWiesz no byłam teraz w pon. na wizycie ale ona to co wizyte tak samo wszystko bada i sprawdza czy z dzidzią ok.
Miałam jechać na USG 3D ale zrezygnuje bo to za daleko ponad 25km jazdy samochodem a ja nie dam rady jeszcze teraz mam tylko leżeć wole nie ryzykować jazdy samochodem...
dzidzia wazniejsza

Basia nie wiedziałam do kogo to pytanie i dlatego też odpowiedziałam;-)a to juz mialas te polowkowe?![]()

A gdzie masz dzieciaczki??a ja chyba sobie kawke zapodam,bo zaraz tu usnę,jakos tak nudno i cicho w domku
jedna mi padła po obiadku a druga książke czyta,a trzecie sie rozpychaA gdzie masz dzieciaczki??
wspolczuje....Basia nie wiedziałam do kogo to pytanie i dlatego też odpowiedziałam;-)
No lepiej nie ryzykuje a jeszcze jak jeżdżę samochodem za długo to mi nie dobrze i wymiotuje![]()