basia1807
mama trzech skarbów
to ja juz nie kontaktuje co czytamNo wczoraj mialam, zdalam nawet relacje
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to ja juz nie kontaktuje co czytamNo wczoraj mialam, zdalam nawet relacje
![]()

to ja juz nie kontaktuje co czytam![]()

. Wod plodowych maja w normie.

Kochana i Tobie najlepsze życzenia!!!I ciepłego tego dyngusa!!!:-)Dziewczynki, ja już będę uciekać!
Życzę Wam wszystkiego najlepszego z okazji Świąt, smacznego jajka i mokrego dyngusa!
Aby Wasze dzieciaczki rosły zdrowo i po urodzeniu były najgrzeczniejsze na świecie!:-):-):-)
Dziewczynki, ja już będę uciekać!
Życzę Wam wszystkiego najlepszego z okazji Świąt, smacznego jajka i mokrego dyngusa!
Aby Wasze dzieciaczki rosły zdrowo i po urodzeniu były najgrzeczniejsze na świecie!:-):-):-)
boli mnie głowa i mi się w oczkach miesza więc spadam z przed kompa ide do łóżka...dziekuje bardzoSpecjalnie dla ciebie
Wlasnie wrocilam z usg,
Z dzidziulkami wszystko w porzadku, wszystkie pomiary prawidlowe, ogolnie maja po ok 22 cm, nadal leza nad soba, jedna dzidzia uciska pecherz a druga zoladek (stad ta zgaga). Wod plodowych maja w normie.
Nie czuje jeszcze prawie nic bo ta na dole ma wprawdzie lozysko z tylu ale lezy gleboko, a ta na gorze na lozysko z przodu...
Acha no i najwazniejszego zapomnialam na 99% dwie cory![]()

no, no ty uwazaj na siebieDziewczyny jakoś dziwnie się czujeboli mnie głowa i mi się w oczkach miesza więc spadam z przed kompa ide do łóżka...