reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ciężko jest coś znaleść w dobrej okolicy i przystępnej cenie.
My za rok będziemy ziemie sprzedawać ale to tylko ziemia uprawna i łąki.Mamy nadzieję że ktoś to kupi i będziemy mieli pieniądze na remont dachu bo się sypie...
No w tamtym roku ofert było mało teraz od stycznia zrobił się większy wybór, bo zaczęły spadać ceny mieszkań.
Tylko ja nadal nie wiem czy chcę mieszkać na tej wsi naszej czy nie lepiej do miasta wrócić. Ach...gdybym znała przyszłość?

czesc dziewczynki:-D
u mnie slonce, katar nie dokuczal wiec sie wyspalam:-D
szwagierka tak jak myslalam... traktuje mnie jak powietrze:sorry:
ale co tam mam dobry humor i nic mi go nie zepsuje:-D:-D:-D

Witam sie z rana!!!
Wczoraj juz nie mialam sily zeby do was zajrzec,ale Kasi SMS-ka wyslalam,wiec dala wam pewnie znac....
No jak juz Kasi pisalam dzidzia nie chciala z nami wspolpracowac....hi,hi...pani gin robi USG i mowi ze nic od dolu nie zobaczymy bo tam golwa na dole....a przez brzuch tez nie bylo widac,tylko plecy i dupcie...hi,hi....
Ale najwazniejsze ze wszystko dobrze,dzidzius rosnie,lozysko ladne i duze,przytylam od ostatniej wizyty 1,5 kk,to mysle ze jest ok,a od poczatku ciazy ,to dopiero 2,5 kg...
A z cukrem,to powiedziale(bo mialam po obciazeniu glukoza niski 65)ze jest wporzadku,bo ten na czczo mam dobry (92),aten po obciazeniu jak jest niski to znaczy ze trzustka dobrze pracuje i szybko spala nadmiar,mam jesc czeste posilki no i co najwazniejsze nie ograniczas sie ze slodyczami,bo moge do woli..hi,hi....
Ale sie rozpisalam....:szok:

Tak sobie myślę że jak mieszkanie w bloku to tylko w Trójmieście. Jak będzie pogoda to zawsze można nad morze pojechać. Ale na wsi w bloku mieszkać to kicha.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry