reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam sie z rana!!!
Wczoraj juz nie mialam sily zeby do was zajrzec,ale Kasi SMS-ka wyslalam,wiec dala wam pewnie znac....
No jak juz Kasi pisalam dzidzia nie chciala z nami wspolpracowac....hi,hi...pani gin robi USG i mowi ze nic od dolu nie zobaczymy bo tam golwa na dole....a przez brzuch tez nie bylo widac,tylko plecy i dupcie...hi,hi....
Ale najwazniejsze ze wszystko dobrze,dzidzius rosnie,lozysko ladne i duze,przytylam od ostatniej wizyty 1,5 kk,to mysle ze jest ok,a od poczatku ciazy ,to dopiero 2,5 kg...
A z cukrem,to powiedziale(bo mialam po obciazeniu glukoza niski 65)ze jest wporzadku,bo ten na czczo mam dobry (92),aten po obciazeniu jak jest niski to znaczy ze trzustka dobrze pracuje i szybko spala nadmiar,mam jesc czeste posilki no i co najwazniejsze nie ograniczas sie ze slodyczami,bo moge do woli..hi,hi....
Ale sie rozpisalam....:szok:
Anetko super wieści! A dzidzia nieśmiała ale najważniejsze, że zdrowa:-D

No wlasnie najwazniejsze ze dzidzia zdrowa i rosnie ....ale wiecie ze az tak bardzo sie nie zmartwilam ze nie znam plci....jesli nie pokarze nastepnym razem ,to bedziemy miec niespodzianke przy porodzie....tylko nadal nie wiem jakie ciuszki kupic,jak cos sie fajnego trafi...hi,hi...

No wlasnie najwazniejsze ze dzidzia zdrowa i rosnie ....ale wiecie ze az tak bardzo sie nie zmartwilam ze nie znam plci....jesli nie pokarze nastepnym razem ,to bedziemy miec niespodzianke przy porodzie....tylko nadal nie wiem jakie ciuszki kupic,jak cos sie fajnego trafi...hi,hi...
Anet super ze wszystko ok, też sie martwiłam... :-)

Anet to kupisz żółte, zielone, pomarańczowe, czerwone... takich neutralnych kolorów jest trochę. Dasz radę.
Z wyjątkiem różowego.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry