reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
sempe wszystkiego naj naj lepszego:-D

i miłej zabawy:-)

juz jest lepiej niz wczesniej...goraczka mineła...tylko ten katar jeszcze..musze co chwile zmieniac bluzki ,bo ma zwyczaj wszystko w rekaw wycierac:wściekła/y: no ale wszystko zmierza ku lepszemu:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
sempe wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek i udanej jutro imprezki,ja też jutro sie wybieram na malą imprezkę do koleżanki na 36 urodziny ich bo razem z mężem równo obchodza i mam nadzieje,że troszku sie odstresuje,po dwumiesiecznym siedzeniu w domku tylko z dziećmi,tylko ma tam byc ta koleżanka co mi ciśnienie dzwiga,musze jakos psychicznie na to nastawic

hej kobietki:)jak tam Wam ranek mija?wiecie co,wczoraj trafilam na taką nie miłą babę w urzędzie że szok,niby to nie miała za bardzo czasu żeby podejść ze mną do komputera i wytłumaczyć mi którą atestacje mam wydrukować (potrzebną do innego urzędu),było tych atestacji ponad 20,tak mnie zdenerwowała ta kobiecina,że stanęłam przed maszyną i wydrukowałam wszystkie "attesstations" jakie tylko były,zajęło mi to ponad pół godziny,niezła kolejka się za mną utworzyła,kobiecina łypała na mnie wilkim wzrokiem zza biurka,a ja miałam niezły ubaw:)jejku jaka ja w tej ciąży złośliwa jestem?

sempe duuużo zdrowia życzę:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
roksana113 i piwonia_2 dziękuję za życzenia i daj sobie spokój z tą wkurzjącą Cię koleżanką, głowa do góry uśmiech od ucha do ucha, pierś do przodu:-D i udanej zabawy!
Olej babe z góry:rofl2:

ech ja wczoraj w sklepie ale kurcze widzę że baba ser łapami gołymi więc się jej pytam od kiedy się przepisy zmieniły dobrze że z młodym byłam bo inaczej bym tam nie wiem co zrobila:zawstydzona/y:
aneczka ja też sie zawsze o to czepiam:)raz mnie ze sklepu wyprosili,ej tą samą ręką baba pakowała chłopu ziemniaki a potem mi kroiła wędlinę bez rękawiczek:) a ja się przeraźliwie boję toxo,więc zakupów już tam nie robię!

cześć dziewczyny :-)
ja juz jestem po wizycie u gina i wszystko jest w porządku :tak: ten szkrab mały taki cwany-za uszy się łapał, a jak chcieliśmy mu się z mężem bliżej przyjrzeć to się plecami do nas wypiął :baffled:
teraz to tylko odpoczywać i czekać szczęśliwego końca :-D
możecie mi podpowiedzieć jak wkleić zdjęcie usg?

reklama
cześć dziewczyny
izabela wklejam jak wstawić zdjęcie skopiowałam to z innego forum może ci się przyda

Wklejanie zdjęcia w postach

Jest taka strona - żaba - ImageShack® - Image Hosting
jak wejdziesz na tę stronę klikasz przeglądaj,
wybierasz zdjęcie z komputera które chcesz włożyć do postu,
a następnie klikasz host it!.
Na samym dole pojawia Ci się adres Twojego obrazka zaczynający sie od http://- Here is a direct link to your image. - musisz go skopiować
Jak masz już skopiowany ten adres wracasz do postu na forum i wklejasz je
dodajesz przezd adresem nastepnie ten adres od http:// a na koncu adresu [ /img]
(wszystko bez jakichkolwiek spacji). i wysyłasz post
dziękitemu można wklejać większe fotki ( oby nie przesadzić- bo rozciągną stronę niepotrzebnie) Ja mam max 500 pikseli w większym wymiarze, ale fotkę trzeba pomniejszyć przed dodaniem do żaby

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry