reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No i doliczyłam się że jestem w 11 tyg. a 12 tydz. zaczynam w poniedziałek :-) Raptem 3 dni różnicy:wściekła/y: Termin z usg wychodzi mi na 25.08 a jak liczyłam sobie na piechotkę sposobem jakiegoś Pana W. to wyszedł mi 26.08.:-D Więc ja przechodzę całe lato z brzuszkiem ;-)

dzien dobry
no to ja mam dobra sytuacje bo w irlandii az tak bardzo upalnej pory letniej raczej nie ma......ja osobiscie wlasnie sie ciesze ze w lato bede rodzic bo mniej ciuchow:)i wlasciwie mozna wylatac a jakic spodenkach i bluzeczkach.....
ja swoje dziewczyny rodzilam w grudniu,maju i pazdzierniku......
milego dnia zycze

mnie tez wychodzi inny termin niż wg lekarki,ale poczekam do usg w 20 tyg bo wtedy najbardziej mi sie sprawdzało w poprzednich ciązach,choc nie liczę na duża zmianę,napewno to bedzie sierpien

Ja tam się cieszę, że to będzie sierpień, bo to mój ulubiony miesiąc.
Po 1. urodziłam się w sierpniu ;-)
Po 2. mojego ukochanego poznałam w sierpniu ;-)
Po 3. na naszą rocznicę (wspólnie 10 lat) mam zamiar dać mu najpiękniejszy prezent pod słońcem, czyli dzidziusia:-)

Dzień dobry:-) jesteśmy już po zmianie lekarza ,zrobił nawet miłe wrażenie . Cały czas mi wychodzi na Usg ,ze dzidzia jest starsza lub po prostu taka duża wyprzedza o tydzień.4 lutego ide na usg do szpitala ,bo tam kupili nowy sprzęt i można sprawdzić czy nie ma wad genetycznych.Lekarz stwierdził ,ze może sie już udać podglądnąć płeć :-D ciekawość mnie chyba zje . Czy któraś jest po 2 cesarkach? Mnie czeka 3:-( trochę sie martwie ale ponoc ciąża po 2 cesarka ch to nic srtasznego a ostatnia była w 2002 roku

Efe1980 to super,my też w sierpniu mamy rocznicę ,wiec fajnie by było jakby tak sie akurat dzieciątko urodziło to nasza 12 rocznica ślubu będzie
ja niestety nie miałam cesarki i nie pomogę,ja sie boję ,ze tym razem w domku urodzę,bo oba porody miałam bardzo szybkie

Piwonia_2 - normalnie sierpień jest najfajnieszy a w tym roku będzie cały cudowny! Nasi mężczyźni dostaną najpiękniejsze prezenty pos słońcem:-)

Dzień dobry dziewczyny ! :-)

Ja w końcu w lepszym humorze, choróbsko prawie przeszło, tylko trochę katar mam jeszcze, uf ;-)

Poza tym to śniegu po pachy u mnie i pada i pada...

śniło mi się że wygrałam w zdrapce jakieś kosmiczne pieniądze, kupiłam zdrapałam i niestety, lipa :-D nie mam proroczych snów a szkoda ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry