reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam sie i ja. A wiec bylam dzis oddac mocz na posiew w poniedzialek wynik, mam nadzieje ze bedzie dobry. :tak:Sierpien jest dla mnie miesiacem szczegolnym bo 19sierpnia, mamy 9 rocznice slubu i w ten sam dzien mam urodziny, Lo matko juz 30:szok:. No i 18 termin porodu, takze prezencik bedzie niezly, w kazdym razie ciesze sie ze to bedzie wlasnie sierpien:-D
U nas tez troszke sniegu napadalo ale nie moge wyjsc z moim synkiem bo jeszcze chory, az mi go zal bo tak lubi na dworzu byc:-)

A ja swoje ciazowe spodnie niedawno wurzucilam z mysla ze sie nie przydadza juz:wściekła/y:Ale moje jednak zaczynaja mi pic w pasie takze musze sie jednak zastanowic nad zakupem, w ciazkowkach pewnie ze wygodniej:happy:

aneczka2425 niedlugo brzuszek bedzie wiekszy i beda jak ulal. Ja w spoich poprzednich spodniach ciazowych chodzilam tylko do 6msc dalej sie juz nie miescilam. Dobrze ze dostalam potem od kolezanki ogrodniczki bo to srodek zimy byl:wściekła/y:

witam! ja też rodziłam 2razy wrzesien październik i jakoś dobrze wspominam lato, opalałam się nad wodą kąpałam w jeziorze i nie odczuwałam tego gorąca tak bardzo, teraz też mam zamiar w lipiec wyskoczyć nad jezioro i chłodzić się w wodzie!

wczoraj odebrałam wyniki testu PAPP-A jest dobry:-) jak to powiedział lekarz więc i humor mam lepszy, dziś idziemy na imprezę do pubu i mam zamiar odstresować się na maxa i uczcić jutrzejsze 34urodziny!:szok:

Pozdrawiam i życzę dobrego weekendu:rofl2:

reklama
Nie musi Efe ale niestety moze, wszystko zalezy od organizmu, to moje trzecie to wiem na co mam sie przygotowac, choc narazie i tak rekord bo udalo mi sie nic jeszcze nie przytyc a brzuszek jest:tak:Pod koniec ostatniej ciazy mialam ponad 140 w pasie, bylam niezla barylka:wściekła/y:
Sempe fajnie ze test wyszedl w porzadku. Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i milej zabawy

Roksana jak synek bo moj troche lepiej:tak::-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry