aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
no ja to tak bardziej slono jakos wole
CHOC WCZESNIEJ SLODYCZE MOGLAM JESC CODZIENNIE
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ze względu że to moja pierwsza ciąża, więc ja popadłam w paranoję, ze coś nie tak z dzieckiem. Pojechaliśmy z mężem do szpitala ale szpitale tutaj(tzn w Irlandii) usługi świadczą w zastraszającym tempie wiec po 3h pobycie w poczekalni izby przyjęć pani doktor w końcu przyjęła mnie sprawdziła ciśnienie temperaturę i spytała czy mam krwawienia ja stwierdziłam ze nie wiec ona odparła abym piła więcej wody i zwracała się do szpitala jak będę miała poważniejsze problemy. Poprosiłam o USG a ona stwierdziła że na USG mogę czekać 5h i się nie doczekać i abym poszła do domu. Umówiłam się wiec na prywatną wizytę u ginekologa i po 5 dniach wreszcie uspokoiłam się jak usłyszałam bicie tego maleńkiego serduszka. Po tygodniowej karuzeli obecnie się uspokoiło nadal mam mdłości ale bez wymiotów, więc oby tak dalej ważne że z Maleństwem wszystko Ok 
a co do wymiotów to czasami tak sie zdarza w ciązy ..ja tez mialam gorsze dni..ale jesli nie ma plamien i brzuch mocno nie boli to nie trzeba sie za bardzo marwić.:-) życzę zdrowia i bardziej miłych wizyt lekarskich;-)