reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Emy z opisu rzeczywiscie nie wyglądało to za ciekawie,ja pamiętam cos podobnego,po pierwszym poronieniu chlupnąl ze mnie takie wielki wielkości głowki kapusty skrzep krwi,co ja siewtedy strachu najadłam

powiedział mi że w takim przypadku mogą być dwie możliwości
albo wody płodowe, albo nagromadzone płyny w wyniku intensywnej pracy mięśni, zwłaszcza przy infekcji

na szczęście była to druga opcja
nie wystraszyłabym się pewnie tak bardzo gdybym nagle wstała z łóżka czy coś ale ja stałam w kuchni jakąś godzinę i dopiero wtedy poczułam jak ciepły płyn nagle leci mi po nogach

ale i tak muszę leżeć przez 3 dni i dlatego też dostałam leki na ograniczenie skurczy macicy
ostatnio brzuch rośnie mi bardzo szybko, niestety 2 razy szybciej niż normalnie, stąd te bóle i pewnie ten płyn

Witam laseczki!
I zmywam się szybciutko niestety. Dziś się strasznie leniłam i czas nadgonić ze sprzątaniem.:-( Aż zła jestem na siebie. Do tego pofolgowałam sobie w sklepie i nakupowałam paskudnego żarcia typu chipsy i batoniki (choć 2 nawet musli) Co ja sobie myśle?! Waga się ruszyła i pokazuje 2 kg więcej niż przed ciążą! Nie dobra ja
:crazy:

Witam w sobotę :-)
Ja też dziś tylko na chwilkę. Poczytać co wczoraj i dziś, a jutro może będzie więcej czasu to wkleję zdjęcia ze wczoraj. Pozdrawiam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry