reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja wczoraj stojąc w kolejce w rejestracji do lekarza o mało co nie zwymiotowałam i nie zemdlałam, musiałam się wody napić i usiąść. lekarka później mnie zbadała i płuca mam czyste i nie mam anginy ale od wczoraj wieczora mnie gardło już nie boli ale dziś mam gorączkę 38 C. Wzięłam apap rano i po południu. Wiecie może ile go można brać dziennie ? Robię też zimne okłady i na razie nie spada.
Aha mam przepisany rutinoscorbin, wapno z wit. C.

reklama
Apap mozna brac co 6godz czyli 4 razy na dobe. Moze sprobuj cos naturalnego, herbatka z czarnego bzu obniza temp. Pyrosal tez dziala na przeziebienie i tez obniza temperature.

Hej dziewczyny, jestem tu nowa, mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona sierpniowych mamusiek :) Ja mam termin na 1 sierpnia :-). Jestem już mamą 2 córeczek, ale los zadecydował że będe mamą poraz 3 :) to był dla nas wielki szok, dopiero oswajam się z tą myslą i czytając wasze listy jakoś mi lżej z tą świadomością bycia ponownie mamą :)
Pozdrowienia dla Wszystkich :)))

Cześć dziewczynki. Ale musiałam nadrobić w czytaniu postów :) .

U mnie zbliża się koniec 12 tygodnia i zastanawiam się czy momentami nie czuję przypadkiem dzidzi :confused: czytałam że to mało prawdpopodobne w tym czasie, ale jak się kładę wieczorem i sobie leże to czuje coś dziwnego w brzuchu. Nawet nie wiem jak to określić. Taki jakby delikatny ucisk, tak kilka razy pod rząd i bardzo delikatnie. Raz z jednej strony, za jakiś czas z drugiej. Moze sobie coś wmawiam, ale wczesniej nie czułam czegoś takiego :confused: .

Pozdrawiam sobotnio :)

Koti81 gdzies kiedys czytalam ze niby jest mozliwe, jak matka bardzo wslu****e sie w siebie, ale raczej bym nie stawiala na ruchy to troszke za wczesnie:confused:W drugiej ciazy czulam pierwsze ruchy w 16tyg i tez musialam sie nawysilac zeby je wyczuc. Lezalam na plasko dosc dlugo i czekalam na te delikatne stukanie. To juz niedlugo:dry::happy:

ja bardzo się wsłu****ę i już może słyszę to co chcę usłyszeć .... do 16 tygodnia to mój brzuch pewnie do mnie przemówi ;-)

a tak serio, naprawdę czuję coś dziwnego. Może to nie dzidzia, ale coś tam się dzieje nietypowego :-)

reklama
Musze to wszystko ogarnąć :)) dzięki za rade :)

Załączniki

• DSC05619.jpg
    DSC05619.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 32

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry